Ovaj pametni nakit pomoći će vam usvojiti zdrave navike te transformirati tijelo i um

by | 8 veljače, 2021
Bellabeat

Želite biti sretni, zdravi, uspješni i puni energije. Želite biti najbolja verzija sebe. Kako to postići?

Vodeća svjetska tvrtka na području pametnog nakita Bellabeat osmislila je aplikaciju i pametni nakit koji će vam u tome pomoći.

Bellabeat Wellness Coach aplikacija će za vas stvoriti Wellness program sastavljen i prilagođen samo vama na temelju vaših zacrtanih ciljeva, načina života i prirodnog ciklusa. Taj program uključuje planove vježbanja, smjernice prehrane i dodataka prehrani te programe meditacije i relaksacije kako bi vam pomogli da transformirate svoje tijelo i um da budu kao jedno.

Bellabeat

Usklađivanje svojih aktivnosti sa svojim prirodnim ritmom pomaže ženama da bolje iskoriste svoju energiju i produktivnost. Kroz lijepo dizajniranu tehnologiju – nakit Bellabeat želi informirati, nadahnuti i motivirati žene širom svijeta da postanu najbolja verzija sebe. Kako je svaka osoba jedinstvena i drukčija, to uvjerenje primjenjuju i na proizvode koje stvaraju, nudeći potpuno personalizirano iskustvo. Nakit prati sve vaše dnevne aktivnosti koje možete prenijeti u svoju Bellabeat aplikaciju. Bellabeat Wellness Coach aplikacija vam pomaže pratiti sve vaše dnevne aktivnosti i postizati zadane ciljeve te nadahnuti vas i podučiti za ostvarivanje novih. U ovaj program su se do sada uključili milijuni žena diljem svijeta.

bellabeat

Bellabeat Leaf Crystal je pametni nakit dizajniran s kristalima Swarovski® i nadahnut klasičnom elegancijom. Leaf Crystal je novi must-have za žene koje žele sve – funkcionalnost, izgled i luksuz. Pomoću njega postavite vlastite wellness ciljeve, odaberite svoj omiljeni način nošenja i njime osvajajte svaki dan sa stilom. Leaf Crystal se može nositi kao narukvica, broš ili privjesak na lančiću. Opremljen je vrlo osjetljivim senzorima pokreta i sa sigurnom pohranom svih podataka. Leaf Crystal radi 24/7 dok vi spavate, meditirate ili ste aktivni. Kad ste spremni pogledati svoje rezultat možete svoj Leaf Crystal bežično sinkronizirati s aplikacijom Bellabeat koja je dostupna za iOS i Android. Leaf nije potrebno svakodnevno puniti jer ga napaja zamjenjiva baterija koja traje do šest mjeseci.

Bellabeat

Bellabeat Spring pametna boca za vodu dizajnirana je da vam pomogne da hidratacija postane dio vaše svakodnevne rutine i dio vašeg načina života. Pametna boca Spring pomoću aplikacije izračunati će vaše potrebe za dnevnim unosom vode, pratiti svaki vaš gutljaj i podsjetiti vas da ostanete stalno hidratizirani. Bežično se povezuje s mobilnom aplikacijom jednostavnim pokretom protresanja. Izrađena je od materijala bez BPA. Borosilikatno staklo osigurava čistoću okusa vode i čini ga laganim za nošenje bez obzira kamo krenuli.

Bellabeat

Bellabeat Leaf Crystal i Bellabeat Spring dostupni su za kupnju na Shop | Bellabeat

Više informacija možete pronaći na Bellabeat – Sync your body and mind

Foto: PR