Bella Hadid otvoreno govori o svojoj borbi s alkoholom

I o tome zašto je prestala piti

by | 25 siječnja, 2022
bella hadid

U intervjuu za InStyle, manekenka Bella Hadid (25) objasnila je da je postalo “puno teže podići čašu” nakon što joj je liječnik pokazao učinke alkohola na njezin mozak.

“Odradila sam svoj dio pijenja“, rekla je Bella, koja je odlučila prestati piti prije otprilike šest mjeseci kad je došla do točke gdje je počela otkazivati noćne izlaske jer je osjećala da se neće moći kontrolirati.

“Više ne osjećam potrebu za pićem jer znam kako će to utjecati na mene u tri sata ujutro kad se probudim s užasnom tjeskobom, razmišljajući o onoj jednoj stvari koju sam rekla prije pet godina kad sam završila srednju školu“, priznala je Hadid.

Pročitajte: Uplakana Bella Hadid fotografijama ukazala na svoju borbu s mentalnim zdravljem 

Bella je postala suosnivačica i partnerica brenda bezalkoholnih pića Kin Euphorics u rujnu nakon što je otkrila da joj to pomaže kod tjeskobe i izgaranja od stalnog rada i putovanja. Ona je i prije na svom Instagram profilu podijelila fotografije na kojima se vidi da je uplakana te da pati od depresije i anksioznosti, ali i o svojim teškim borbama s mentalnim zdravljem, o čemu je govorila u intervjuu za WSJ. Isto tako, govorila je o izazovima i tjeskobi koju je posebno osjećala kad su je napadali i pratili paparazzi.

“Trebalo mi je dosta vremena da to shvatim, ali imala sam dovoljno slomova i izgaranja da znam ovo: ako dovoljno radiš na sebi, sâm provodiš vrijeme da shvatiš svoje traume, okidače, radosti i rutinu, uvijek ćeš moći razumjeti ili naučiti više o vlastitoj boli i kako se nositi s njom”, istaknula je u svojoj objavi u studenom prošle godine.

“U prošloj godini bilo mi je jako važno naučiti da je potpuno nebitno što ljudi pričaju o mom stilu. Sviđao im se ili ne, nije važno jer to je moj stil”, dodala je. “Kad ujutro izađem iz kuće, razmišljam o tome: ‘Čini li me ovo sretnom? Osjećam li se dobro u ovome i osjećam li se ugodno?’”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Foto: Instagram, Kate Green/Stringer Getty Images Entertainment via Getty Images