Bavarski sendvič

by | 20 travnja, 2014

Clipboard147

Sastojci:

  • 4 bavarska peciva
  • 250 g svježeg sira
  • 250 g svinjskog filea
  • 1 krastavac
  • 4 rotkvice
  • 2 rajčice
  • 4 lista zelene salate
  • 3 kisela krastavca
  • 5 žlica ulja
  • origano
  • mješavina začina

Priprema:

1. Svinjski file natrljati mješavinom začina i origana pa popeći na vrućem ulju sa svih strana kako bi porumenio. Zatim ga izvaditi iz masnoće, ostaviti da se malo ohladi i izrezati na manje komade kao za giros.
2. Kisele krastavce krupno naribati pa pomiješati sa svježim sirom, začiniti po želji i promiješati.
3. Rajčice narezati na ploške, a krastavce i rotkvice na štapiće.
4. Bavarska peciva razrezati po sredini pa unutrašnjost premazati kremom od sira i krastavaca. Prekriti listom zelene salate, posipati mesom, rotkvicama i krastavcima, poslagati ploške rajčica i preklopiti. Na isti način od preostalog materijala napraviti još tri sendviča.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept