


Sastojci:
- 4 bavarska peciva
- 250 g svježeg sira
- 250 g svinjskog filea
- 1 krastavac
- 4 rotkvice
- 2 rajčice
- 4 lista zelene salate
- 3 kisela krastavca
- 5 žlica ulja
- origano
- mješavina začina
Priprema:
1. Svinjski file natrljati mješavinom začina i origana pa popeći na vrućem ulju sa svih strana kako bi porumenio. Zatim ga izvaditi iz masnoće, ostaviti da se malo ohladi i izrezati na manje komade kao za giros.
2. Kisele krastavce krupno naribati pa pomiješati sa svježim sirom, začiniti po želji i promiješati.
3. Rajčice narezati na ploške, a krastavce i rotkvice na štapiće.
4. Bavarska peciva razrezati po sredini pa unutrašnjost premazati kremom od sira i krastavaca. Prekriti listom zelene salate, posipati mesom, rotkvicama i krastavcima, poslagati ploške rajčica i preklopiti. Na isti način od preostalog materijala napraviti još tri sendviča.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept



