

Bademov maslac ima čak 25 % proteina i jako puno dobrih masnoća. Upravo ga zato uvrštavamo u energetski jako bogate, hranjive namirnice. U današnjem je receptu on osnovni sastojak. Ove bademove pločice su jednostavno božanstvene!
Vrijeme pripreme: 10 min Vrijeme hlađenja: 2 sata Ukupno: 2 sata i 10 min
Sastojci:
– 4 velike žlice bademovog maslaca
– 2 žlice kokosa
– 1 žlica eritritrola (Sukrin Gold)
– zdrobljeni bademi
– komadići sirovog kakaa
Priprema:
Maslac, kokos i sladilo izmiješamo u posudici. Prelijemo na papir za pečenje koji smo položili na nisku, plastičnu posudu za čuvanje namirnica. Masu jednakomjerno rasporedimo, do 0,5 – 1 cm visine. Po vrhu istresemo bademe i kakao te stavimo u zamrzivač na najmanje 2 sata. Kad se stvrdne, razlomimo na komadiće i poslužimo.
Dobar tek!
Miha Geršič
www.fittijelo.com



