Ashley Graham rodila blizance

Ashley Graham rodila je u petak, 7. siječnja, blizance

by | 8 siječnja, 2022
Ashley Graham rodila blizance

“Justin i ja smo tako uzbuđeni što možemo podijeliti da su naši dječaci ovdje”, objavila je 34-godišnja manekenka na Twitteru. “Oni su rođeni rano jutros kod kuće i sretni su i zdravi. Uzimam malo vremena da ozdravim i budem sa svojim mužem i trojicom dječaka, ali stvarno jedva čekam podijeliti više sa svima vama.”

Pročitajte više: Ashley Graham dirljivim videom potvrdila da nosi blizance

Graham je u srpnju 2021. otkrila da su bebe na putu. “Protekla godina bila je puna sitnih iznenađenja, velikih tuga, poznatih početaka i novih priča”, rekla je tada svojim pratiteljima na Instagramu. “Upravo počinjem procesuirati i slaviti što ovo sljedeće poglavlje znači za nas.”

Poznati supermodel često je objavljivao na Instagramu detalje o trudnoći, a najviše su reakcije uzrokovale fotografije njezina prirodnoga, neretuširanoga tijela, čime je razvrgavala brojne tabue kako izgleda trudnica, i to ona svjetski poznata.

Pročitajte više: Ashley Graham golim tijelom postala prava inspiracija svojim obožavateljima

Ovo nije prvi put da Ashley slavi svoje tijelo – u veljači 2020., u manje od mjesec dana nakon što je rodila svoje prvo dijete, podijelila je krupni plan svog trbuha i strija s kratkim natpisom: “Ista ja. Nekoliko novih priča.” Također, podijelila je i postporođajni video svojih strija kasnije te godine. Velika je zagovornica prihvaćanja svih vrsta strija – ne samo onih od trudnoće i ne ustručava se javno ih pokazati i govoriti o njima. Ipak, prihvaćanje tijela je nešto na čemu je morala poraditi. Sada inspirira mnoge.

 

Foto:Jamie McCarthy/Getty Images Entertainment via Getty Images