Ashley Graham golim tijelom postala prava inspiracija svojim obožavateljima

Pozirala trudna i gola te oduševila fanove prirodnošću i ljepotom kojom zrači

by | 31 kolovoza, 2021
ashley graham, body positivity

O trudnoći Ashley Graham već smo pisali, a nije novost da ova 33-godišnja manekenka uvelike zagovara body positivity i ne odobrava fotošopirana tijela. Upravo zato sve češće objavljaju svoje fotografije na kojima se vidi kako ona izgleda prirodno.

Ashley sada čeka svoje drugo dijete sa suprugom Justinom Ervinom, a fotografija koju je podijelila za svoje fanove i obožavatelje izazvali je pravi boom – u pozitivnom smislu. Ona je pozirala skroz gola – au naturel – i preduhitrila kritičare i komentare opisom fotografije: “O-o, opet je gola.”

Međutim, fotografija je prikupila više od 696,492 “lajkova” u samo jedan dan! Obožavatelji Ashley Graham komentirali su objavu, ali i osvrnuli se na to kako im je model inspiracija pa su komentari i više nego odlični. “Prekrasno. Tako sam se sramila svog tijela dok sam bila trudna upravo zbog svoje popunjenosti. Vi ste mi inspiracija”, komentirala je obožavateljica. Druga kaže: “Ovo je moje tijelo, također sam trudna, ista područja rastezanja kože i sve. Hvala vam što ste javno prihvatili svoju ljepotu. I ja radim na tome.”

Pročitajte: Ashley Graham na prekrasan način najavila trudnoću

 

 

Dugogodišnja zagovornica body positivityja na društvenim mrežama prikazuje samo realnost. Prošli mjesec objavila je TikTok videozapis na kojem pleše u donjem rublju dok usnama sinkronizira mantru ljubavi prema sebi “izgledaš dobro, ne mijenjaj se”.

Još je 2016. godine istaknula da želi pokazati kao izgledaju stvarna tijela, a 2017.-te na Instagramu objavila: “Vježbam. Dajem sve od sebe da jedem dobro. Volim kožu u kojoj se osjećam. I ne sramim se nekoliko grudica, izbočina ili celulita… A ne biste se trebali ni vi.”

@theashleygraham

and today’s affirmation is…

♬ you look good – a hot girl

 

Izvor i foto: Instagram, TikTok

Foto: @ashleygraham/Instagram