Ashley Graham na prekrasan način najavila trudnoću

Ashley Graham sa suprugom Justinom Ervinom očekuje svoje drugo dijete, a trudnoću je najavila slatkim photoshootom

by | 14 srpnja, 2021

Ashley Graham najnovija je zvijezda koja se pridružila klubu trudnica 2021. godine. Manekenka je podijelila veličanstvenu fotografiju u prirodi s vidljivim trbušćićem. “Protekla je godina bila puna sitnih iznenađenja, velikih tuga, poznatih početaka i novih priča. Tek počinjem prihvaćati ​​i slaviti ono što ovo sljedeće poglavlje znači za nas.” To je njezino drugo dijete sa suprugom Justinom Ervinom, s kojim manekenka dijeli sina Isaaca Menelika Giovannija Ervina, koji ima godinu dana.

 


U intervjuu za Glamour nedavno je izjavila koje su se stvari promijenile otkad je postala majkom. “Osjećam da se sve mijenja kad imaš dijete. Uvijek razmišljam o kreativnim načinima kako biti bolja za svog sina. Kad postanete majka, sve se za vas mijenja i vi drukčije razmišljate o budućnosti svog djeteta. Potrebno je ići polako, stavljati jednu nogu ispred druge i osiguravati da stvaramo golemi utjecaj na promjene.”

Ashley je dugogodišnja zagovornica body positivityja i protivnica fotošopiranih tijela, tako da možemo biti sigurni u to da će, ako uopće pokaže djelić svoje trudnoće to biti iskrenije od onoga na što smo navikli na društvenim mrežama. Jednom je prilikom rekla da prezire Photoshop i da je bilo društvenih mreža kad je imala 15 godina, da bi stalno plakala. “U to sam vrijeme bila toliko uzrujana jer sam imala celulit, a moja omiljena slavna osoba nije, ili da sam imala masno tkivo kad bih se pogledala u ogledalo, dok moja omiljena zvijezda nije. Toliko je važno da ako imate platformu, morate razgovarati i da ste otvoreni jer nisu svi otvoreni. Ali ako vi jeste, razgovarajte o borbama koje ste imali i koje još uvijek imate, jer postoji netko tko to prolazi, i promijenit ćete im život samo prenoseći svoju priču.”

 

Foto: @ashleygraham/Instagram