Fitness stručnjakinja Andrea Solomun održat će humanitarni event podrške parovima koji se bore s neplodnošću

Sredstva prikupljena prodajom ulaznica bit će donirana Dječjem domu u Nazorovoj

by | 17 travnja, 2024
Andrea Solomun

Neplodnost je tema koja zahtijeva otvoreni dijalog i podršku, a šesti po redu humanitarni event Andree Solomun posvećuje se upravo tome. &Body: Fertility Talks održat će se 21. travnja u popularnom veganskom restoranu Oaza Joyful Kitchen, s početkom u 10:00.

Događaj će istražiti različite aspekte plodnosti i neplodnosti kroz perspektive nutricionizma, psihoterapije te osobnih iskustava gostiju i predavača. Vlasnica trening centra Andrea’s room i pokretačica wellbeing workout &Body programa, Andrea Solomun, otvorit će događaj kroz predavanje na temu formule za dugovječnost. Dr. sc. Miro Šimun Alebić podijelit će svoje znanje o plodnosti i neplodnosti, a panel raspravu vodit će PCOS savjetnica, farmaceutkinja i nutricionistica Lucija Tešija, gestalt psihoterapeutkinja i seksualna terapeutkinja Nataša Barolin Belić te osnivačica udruge GlycanAge Josipa Kvaternik.

Za sve one koji ne mogu fizički prisustvovati, event će biti dostupan i putem Zoom platforme, s mogućnošću pristupa snimci 48 sati nakon događaja.

Andrea Solomun

“Event je produžetak &Body programa gdje edukacijom želimo ljudima otvoriti horizonte i dati im znanje i alate kojima mogu podići razinu kvalitete života. Cilj je educirati prosječnog čovjeka koji nije upoznat s time koliko je znanost daleko otišla te se utapa u neznanju bombardiran kontradiktornim informacijama konzumerističkog društva. Upravo tom čovjeku želimo dati konkretne znanstveno provjerene informacije koje onda sam može implementirati i koristiti ovisno o vlastitim ciljevima i lifestyleu”, izjavila je Andrea Solomun, vlasnica trening centra Andrea’s room i pokretačica wellbeing workout &Body programa.

Cijena kotizacije je 50,00 EUR, a prikupljeni iznos bit će doniran Dječjem domu u Nazorovoj. Prijave su otvorene do 20. travnja 2024. na mail adresu: [email protected]. Za više informacija o &Body programu posjetite web-stranicu.

Foto: PR