AKO STE MISLILI DA VISINA NIJE VAŽNA, prevarili ste se!

by | 12 travnja, 2019

Dok je nekim ljudima visina partnera jedan od odlučujućih faktora, drugima to ne igra nikakvu bitnu ulogu. No, studije kaže da su u prosjeku visoki muškarci i niske žene sretniji, drugim riječima visoki muškarci imaju sretnije žene.

Prema jednoj takvoj studiji, koja je anketirala oko 8 000 osoba, brakovi u kojima su visoki muškarac i niska žena su bolji, sretniji, potpuniji i ukupno njih dvoje snažniji kao par, a za razliku od ostalih. Žene u tom braku su dakako sretnije. No, imajmo na umu da je to ipak samo još jedna studija, a ne pravilo.

  1. Visoki muškarci mogu ispuniti sve njezine seksualne želje, kaže studija. Znači li to da niski muškarci ne ispunjavaju sve želje svojih partnerica koje su iste visine ili više?
  2. Kaže studija da muškarci vole imati stvari po kontrolom i upravo zbog toga visoki muškarci obično imaju jače i čvršće veze. Stoga kad cura ima visokog muža, sretnija je od obične cure. Sad smo već ozbiljno posumnjali u legitimitet ove pristrane studije.
  3. Jedan je doktor objasnio da žene preferiraju visoke muškarce kao seksualnog partnera, a to isključivo iz evolucijskih razloga. Doduše, većina životinjske vrste radi na tom principu gdje ženke odabiru one najbolje primjerke muškog roda i jedino što ova studija po tom pitanju dokazuje je samo da se nismo daleko maknuli od životinjskog svijeta.
  4. Muškarci se osjećaju muževnije kad su viši od djevojke. Ako je muškarcu potrebna visina da bi se osjećao muževnije, onda savjetujemo tom labilnom, a visokom muškarcu da pokuša i s bradom, osjećat će se kao Superman. Doduše, žene se osjećaju sigurnije i voljenije kada je, a doslovno nad njima, muškarac koji se brine o njima i štiti ih. Studija kaže da su niski muškarci više agresivni i defenzivni zbog nedostatka visine, odnosno nedostatak visine ih čini ranjivijima. Ovo dječjem vrtiću koji se krije iz studije samo napomenimo da svaki muškarca, koji voli svoju ženu, a bez obzira na visinu, brine o njoj i štiti je.
  5. Kažu da je grljenje visokog muškarca i niske žene puno zanimljivije i ljepše. Muškarci vole kad mogu bradu nasloniti na njihovu glavu, isto tako vole kad se ona stisne na njihova prsa. To čini muškarca sretnim i time ukupno vezu sretnijom. Jesmo li spomenuli pristranost studije? Što je s nama bradonjama, zar one doista vole da im naše bujne brade prekriju cijelo lice i otežaju samo disanje?
Sve činjenica ima Gentleman.hr
Foto: Unsplash