Ako još uvijek niste isprobale “bubble” maske za lice, odabrali smo dvije s polica domaćih dućana

by | 8 srpnja, 2019

Vjerujemo da ste dosad na društvenim mrežama već opazili iznimno zabavan efekt “bubble” maske, i istu poželjeli odmah isprobati. Ako pak niste, ne brinite se, još imate vremena. Naime, riječ je o pjenušavoj maski koja je stigla iz Azije, a koja se pri dodiru s kožom jako pjeni, pa su svojedobno fotografije raznih “zapjenjenih” beauty blogerica zabavljale publiku.

Naravno, nije trebalo čekati dugo da se ovaj korejski trend proširi te se nađe i u asortimanu mnogih svjetskih brendova. Glavna odlika pjenušavih maski jest dovođenje kisika u kožu, zbog čega se i pjene do neviđenih razmjera. Uz pomoć mnoštva sitnih mjehurića, aktivni sastojci prodiru u kožu te, ovisno o kombinaciji ključnih sastojaka, čiste pore, osvježavaju ten i hidratiziraju.

Želite li isprobati “bubble” masku još večeras, dobra je vijest da smo dvije verzije pronašli na policama domaćih trgovina. Naša preporuka je poznati brend Eveline, koji u svom asortimanu krije dvije pjenušave maske, pa možete odabrati onu koju najviše odgovara vašoj koži.

Hidratantna maska za lice u maramici s mjehurićima obogaćena zelenim čajem, alantoinom i grejpom savršeno osvježava kožu, intenzivno njeguje, detoksicira i vlaži, pružajući koži hidrataciju i blistavost. Način uporabe: nježno protrljati vrećicu prije otvaranja. Nanijeti na očišćeno suho lice i ostaviti da djeluje 10 do 15 minuta dok se ne pretvori u pjenu. Ukloniti ostatke i isprati toplom vodom.

Pročišćavajuća maska za lice u maramici s mjehurićima obogaćena aktivnim ugljenom, hijaluronskom kiselinom, papajom, borovnicom, narančom i ekstraktom limuna djeluje poput nježnog pilinga, savršeno uklanja nečistoće, detoksicira i matira pružajući koži svježinu i blistavost. Način uporabe: nježno protrljati vrećicu prije otvaranja. Nanijeti na očišćeno suho lice i ostaviti da djeluje 10 do 15 minuta dok se ne pretvori u pjenu. Ukloniti ostatke i isprati toplom vodom.

Foto: Matthew Tkocz / Unsplash, PR