Akcija mršavljenja 2012

by | 12 lipnja, 2012

Amela Dervišić, Martina Ljubić i Antonija Perak kažu da je neizostavno vježbati pet puta tjedno da bi se rezultati uopće postigli. Trener World Class Health Academy Ivan Starčević, pod čijom paskom vrijedno vježbaju, usmjerio je njihovo vježbanje na redukciju masnog tkiva i povećanje mišićnog tonusa. Usto, naše čitateljice uzimaju Multipowerove dodatke prehrani koji im omogućuju energiju, ubrzanje metabolizma masti i oblikovanje tijela.

Afrodita kozmetika preporuča proizvode koji rade za vas! Kako? Amela, Martina i Antonija dobile su na korištenje Anti-cellulite proizvode Cecropia POWER+ gel za smanjenje celulita 3u1, Pitaya ACTIVE kremasti gel za smanjenje cleulita i opsega tijela 3u1 i Garcinia STRONG kremu za smanjenje celulita 3u1 te Anti-cellulite hlačice pomoću kojih će riješiti svoje "kritične" zone.

Linea Snella brine se za Anitu Lozančić, Dubravku Sinković i Lidiu Magnuszewsku. One vrijedno vježbaju u Thermoslim komori i na Thermobikeu, a nakon toga se opuštaju u Thermoslim sauni. Uskoro će vježbati na Powertreneru (vibracijskoj spravi) i isprobati čari kavitacije. U prosjeku su do sada izgubile 5 kg.

 

Medikorovi stručnjaci posvetili su svoje znanje Elviri Lukačić, Martini Kralj i Marti Haraminčić, koje redovito dolaze na savjetovanje u Medikor Prodavaonicu zdravlja u centru Zagreba. Redovito uzimaju Spirutein dodatke prehrani i svakodnevno hodaju bilježeći svoja postignuća Omron brojačem koraka.

 

U smirujućem ambijentu kozmetičkog salona Magnetic gdje mršave Jasna Škovrc, Karolina Šuliček i Verica Mandić jako paze na zdravlje svojih klijentica, kako mršavljenje ne bi narušilo normalno funkcioniranje organizma. Naglašavaju da je detoksikacija prvi važan korak u mršavljenju kojim se uklanjaju štetne tvari i kako bi se ubrzao metabolizam masti.

 

Budući da je u zadnje vrijeme jako popularna Dukanova dijeta, koja se bazira na uzimanju proteinskih namirnica, PIK Vrbovec vam preporuča svoje visokokvalitetne proizvode. U toj dijeti sasvim je uobičajeno više puta tjedno kao večernji proteinski obrok pojesti komad PIK junećeg buta s kojeg je otklonjena sva masnoća ili 50-100 g posne PIK Zlatne kuhane šunke. Uz ovu dijetu, mršavljenje vam ne bi trebalo teško pasti! 🙂