AFRODIZIJACI KOJI se nalaze u vašem hladnjaku

by | 5 srpnja, 2018

Dovoljno je malo pažnje za rasplamsati libido i strasti kako bi vaš seksualni život ponovno procvao. U tom može pomoći hrana koja radi kao prirodni afrodizijak.

Iz tog razloga donosimo vam namirnice koje će djelovati ludo, a možda ih već imate u hladnjaku.

Češnjak – namirnica koju je najlakše uklopiti u prehranu, a čini čuda za vaš seksualnin život. Neki čak tvrde da češnjak liječi erektilnu disfunkciju pa postoje razni pripravci koji ga sadrže. Dodajte ga, primjerice, u kajganu.

Orah – odlično se uklapa u salate, a rasplamsat će stanje pod plahtama. Sadrži omega-3 masne kiseline i prirodan je antidepresiv, stoga je idealno sredstvo u buđenju libida.

Papričice – lako “zagrijavaju atmosferu”. Izazivaju učinak sličan seksualnom uzbuđenju, npr. bolju cirkulaciju i ubrzani puls. Dobar osjećaj potaknut će želju za seksom, a osjetit ćete intenzivnije zadovoljstvo.

Smokve – sadrže aminokiseline zahvaljujući kojima se olakšava protok krvi u organe. Dodajte dvije do tri smokve u jutarnji smoothie kako bi pojačali seksualnu želju. Smokve olakšavaju lubriciranje i erekcije i omogućuju nezaboravno iskustvo.

Špinat – prava bomba nutrijenata. Sadrži magnezij koji opušta mišića i pojačava dotok krvi u spolne organe. Kod muškaraca djeluje posebno jako jer povećava razine testosterona. Špinat unesite na bezbroj načina od kašice do salate – uvijek će imati savršen učinak.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Foto: Unsplash