


Sastojci:
- 8 šnita tosta
- 200 g dimljenog lososa
- 2 rajčice
- 1 svježi krastavac
- 1 manja crvena paprika
- 4 lista zelene salate
- 3 žlice maslinovog ulja
- 2 češnja češnjaka
- bosiljak
- mješavina začina
Priprema:
1. Svježi krastavac očistiti i narezati na kockice, rajčice, papriku i dimljeni losos također narezati na manje kocke. Zelenu salatu oprati i narezati na trake.
2. Kruh za tostiranje ispeći u tosteru, a zatim ga natrljati češnjakom. Potom tost dijagonalno prerezati kako bi se dobili trokuti.
3. Pomiješati rajčicu, papriku, krastavce i dimljeni losos. Dodati maslinovo ulje, bosiljak i začine po ukusu pa promiješati.
4. Na svaki trokut staviti malo zelene salate, a potom nanijeti mješavinu povrća i ribe.
Izvor: Dobra hrana



