


Sastojci:
- 200 g tunjevine iz konzerve
- 3 fileta inćuna iz konzerve
- 125 g margarina
- 2 žlice majoneze
- 1 žličica senfa
- 2 žličice kečapa
- 10 zelenih maslina
- 3 kisela krastavca srednje veličine
- 2 trokuta topljenog sira
- 2 češnja češnjaka
- 1 pakiranje tost kruha
- sol, papar
Priprema:
1. Tunjevinu i inćune izvaditi iz konzerve i ocijediti od suvišne masnoće.
2. Masline očistiti od koštica, a kisele krastavce dobro ocijediti.
3. U blenderu pomiješajte tunjevinu, inćune, masline, majonezu, kečap, senf, kisele krastavce, topljeni sir, margarin, češnjak i začine po želji. Miksati dok se ne dobije fina kremasta smjesa.
4. Pripremljenu paštetu staviti u hladnjak da se stegne do posluživanja.
5. Tost kruh ispeći i premazati rashlađenom paštetom.
DODATNI SAVJET:
Budite obazrivi prilikom dodavanja začina u paštetu s obzirom da su fileti inćuna slani.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept



