


Sastojci:
- 300 g lisnatog tijesta
- 3 mlade tikvice
- 200 g mladog sira
- 1 žlica brašna
- 100 g suhe vratine
- 3 jaja
- 1 glavica luka
- 1 žličica mješavine začina
- 2 žlice ulja
- sol
- papar
Priprema:
1. Tikvicama odrezati vrhove, a potom ih zajedno s korom naribati na krupno.
2. Mladi sir izmrviti, a suhu vratinu i luk sitno narezati.
3. U odgovarajućoj posudi pomiješati tikvice, mladi sir, suhu vratinu, umućena jaja, brašno i luk. Dodati začine po ukusu pa promiješati da se dobije ujednačena smjesa.
4. Lisnato tijesto razvaljati.
5. Okruglu tepsiju nauljiti te dno i bočne stranice obložiti lisnatim tijestom. Preko tijesta nanijeti namaz od tikvica i poravnati. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 ºC dok ne porumeni.
Priprema: Dobra hrana



