


Sastojci:
- 300 g svježeg sira
- 300 g feta sira
- 4 jaja
- 80 g majoneze
- 1 žličica hrena
- 3 kisela krastavca
- 200 g mortadele
- 1 dl milerama
- 1/2 vezice kopra
- mješavina začina
Priprema:
1. Jaja skuhati a zatim ih oljuštiti i krupno naribati.
2. Feta sir krupno naribati, a kopar sitno nasjeckati.
3. Kisele krastavce dobro ocijediti, te ih sitno naribati.
4. U odgovarajućoj posudi pomiješati hren, mileram, majonezu, svježi i feta sir. Dodati ribana jaja, kisele krastavce, kopar i začine po želji, pa polako promiješati da bi se dobila ujednačena smjesa. Ostaviti u hladnjaku da se stegne.
5. Na šnite mortadele nanijeti po žlicu pripremljenog namaza, a zatim ih saviti u tuljce.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept.rs



