

Sastojci:
- 1,5 kg noblica
- 10 žlica šećera
- 2 l mlijeka
- 5 vrećica pudinga od vanilije
- 2 margarina
- 250 g šećera u prahu
- 200 g mljevene čokolade
- 200 g mljevenih kikirikija
- 200 g mlijeka u prahu
- 2 vrećice šlaga
Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi pomiješati pola litra mlijeka s praškom za puding i šećerom. Pripremljenu smjesu dodati u litru proključalog mlijeka i kuhati miješajući cijelo vrijeme dok se puding ne zgusne, te ga ostaviti da se ohladi.
2. Margarin umutiti sa šećerom u prahu, dodati u ohlađen puding i dobro izmiješati. Pripremljenu kremu podijeliti na dva dijela.
3. U prvi dio kreme dodati mljevenu čokoladu i kikiriki, a u drugi dio mlijeko u prahu.
4. Noblice umakati u ostatak toplog mlijeka i poslagati na podlogu za tortu.
5. Na dnu podloge najprije poslagati 1/3 noblica oblikujući željeni oblik, premazati ih prvom kremom, preko toga nanijeti 1/2 druge kreme. Isti postupak ponoviti još jednom, a na kraju završiti noblicama.
6. Šlag pripremiti prema uputama s vrećice i premazati ga preko torte.
Izvor: Dobra hrana



