11 proizvoda kojima smo vjerni godinama

U redakciji Ljepote&zdravlja, ovi su kozmetički proizvodi stekli status bezvremenskih

by | 28 travnja, 2021
proizvodi za sva vremena

U moru kozmetičkih proizvoda nije lako proći na testu vremena i učinkovitosti. Od samih početaka Ljepote&zdravlja pa do danas, mnogi su hair, make-up i kozmetički proizvodi “prošetali” stranicama, no ovih je nekoliko dobilo status bezvremenskih.

Proizvodima koji vas čekaju u nastavku vjerni smo godinama, otkad smo ih prvi put isprobali, te se oni u Lj&Z redakciji s punim pravom nazivaju kultnima.

 

11 proizvoda kojima smo vjerni godinama

EUCERIN HYALURON-FILLER DNEVNA KREMA SA ZAŠTITNIM FAKTOROM 15 I UVA ZAŠTITOM

Volimo je jer ispunjava čak i najdublje bore iznutra. Sadrži naprednu formulu protiv bora pogodnu za normalnu do mješovitu kožu. Hijaluronska kiselina djeluje na mjesta gdje bore nastaju, dok bioaktivni glicin saponin podržava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline koja ispunjava bore u koži. Zahvaljujući ovom beauty favoritu, koža je vidljivo glađa, blistavija, nahranjena i mekana na dodir, a bore su vidno smanjene.

NIVEA UNIVERZALNA KREMA

Legendarna NIVEA plava univerzalna krema generacijama je simbol njegovane i lijepe kože, a osim što spada u naše favorite, ove godine puni čak 110 godina! Ova nenadmašna hidratantna krema prikladna je za sve tipove kože, djecu i odrasle te tijekom svih godišnjih doba. Sadrži koži srodan Eucerit®, jedinstveni hidratantni sastojak koji koži pruža svu potrebnu vlažnost.

EAU THERMALE AVÈNE TERMALNA IZVORSKA VODA

Ovaj dar prirode pravi je izvor olakšanja za osjetljivu kožu. Očuvana u svom prirodnom obliku, od izvora do kože, Avène termalna izvorska voda umiruje i poboljšava stanje svih tipova kože, čak i one najosjetljivije. Ima tri dokazana djelovanja: umirujuće, antiiritacijsko i omekšavajuće. Jer, bilo da se radi o iritiranoj koži, koži nakon površinskih dermatoloških tretmana, koži nakon sunčanih opeklina ili običnom nanošenju i učvršćivanju šminke, osjetljiva koža svakodnevno treba umirenje.

BOOLAB LIPS&CHEEKS

Ovi kremasti balmovi mogu se koristiti na svim dijelovima tijela, od obraza i usana, pa sve do kapaka! Dolaze u pregršt divnih nijansi, a k tome se mogu i međusobno miješati, što znači da sami možemo stvarati svoje jedinstvene boje. Uz to, sastojci su potpuno sigurni.

AVON TRUE PERLE ZA LICE

Jeste li znali da je u 2020. godini prodano više od 750.000 Avon True perli za lice? To nas nimalo ne čudi jer već godinama obožavamo blistavi sjaj koji pružaju koži. Osim neodoljivog sjaja, perle naglašavaju i konture lica, a možemo birati između brončanog i svjetlucavog efekta.

KIEHL’S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Ovaj noćni koncentrat s esencijalnim uljem lavande i noćurka iznimno je bogat omega masnim kiselinama i skvalanom. Obožavamo ga jer, dok mi spavamo, on potiče obnavljanje stanica kože i tako popravlja njezinu teksturu, pospješuje hidrataciju i omekšava kožu, ali ujedno usporava njezino prirodno starenje. Ultimativni favorit!

L’ORÉAL ELSEVE COLOR VIVE PURPLE ŠAMPON ZA KOSU

Budite sigurni da je za one s plavom, blajhanom, sijedom ili kosom s pramenovima, ovaj šampon najbolji prijatelj. U to smo se uvjerili tijekom posljednjih godina! Njegujuća formula trenutno neutralizira neželjene žute i narančaste tonove na plavoj, sivoj, sijedoj i kosi s pramenovima, a dovoljno ga je nanijeti jednom tjedno.

EVELINE ANTICELULITNA KREMA ZA MRŠAVLJENJE I UČVRŠĆIVANJE

Oblikuje ruke, bedra, trbuh i stražnjicu, učinkovito se bori protiv “tvrdokornog” celulita i zaglađuje strije. Sadrži L-karnitin, Isocell Slim, Centella asiatica, kofein, mentol, ekstrakt bršljana, kolagen elastin, ginkgo, a bonus je i efekt hlađenja.

MELVITA SUPERAKTIVIRAJUĆE ULJE ZA UČVRŠĆIVANJE TIJELA L’OR ROSE

Obogaćeno ružičastim paprom i sastojcima poznatima po svojim svojstvima oblikovanja (poput ekstrakta crnog papra), ulje svojim trostrukim djelovanjem pomaže preoblikovati siluetu tijela, vidljivo smanjiti izgled “narančine kore” te učvrstiti i zagladiti kožu. Tekstura se brzo upija, a svjež miris omogućuje jedinstveni masažni ritual.

HÅRKONTROLL ORIGINAL

Riječ je o dodatku prehrani koji je posebno razvijen kako bi osigurao ključne nutrijente za kosu i nokte. Sadrži biotin, cink i selen koji pomažu kosi i noktima da budu zdravi, dok bakar pridonosi očuvanju prirodnog pigmenta kose. Hårkontroll sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogatog silicijevim dioksidom te proso, jednu od najzdravijih žitarica. Sve ovo znači da u jednom proizvodu korijen naše kose dobiva dnevnu dozu nutrijenata koji je čine sjajnijom, jačom i bujnijom.

DERMALOGICA PRECLEANSE LAGANO ULJE ZA ČIŠĆENJE

Ulje na bazi masline i koštice marelice, s dodatkom kukui oraha, sjemena boražine i ulja rižinih mekinja otapa površinski sebum i nečistoću topivu u mastima. Hidrofilna (koja voli vodu) formula omogućuje lako ispiranje PreCleansea i nečistoće topive u mastima bez masnih tragova.

Foto: PR