


Sastojci:
- 800 g telećeg mesa od buta
- 3 glavice luka
- 1 mrkva
- 400 g njoka
- 200 g graška
- 1/2 žličice mljevene paprike
- 50 g celera
- 2 žlice pirea od rajčice
- 1 dl bijelog vina
- mješavina začina, ulje
Priprema:
1. Luk, mrkvu i celer očistiti i narezati na kockice.
2. Teletinu narezati na krupnije kocke.
3. Na malo ulja popržiti luk, a zatim dodati celer i mrkvu te i njih kratko popržiti.
4. Potom dodati teletinu i peći je dok ne promijeni boju. Nastaviti s pirjanjem uz dolijevanje vode po potrebi dok meso ne omekša.
5. Zatim dodati grašak, mljevenu papriku, začine, pire od rajčice i bijelo vino pa nastaviti s kuhanjem.
6. Pred kraj dodati skuhane njoke, začiniti po želji i promiješati.
Izvor: Dobra hrana



