100 posto uspješne anti-age metode koje brišu tragove godina s lica i tijela

by | 17 siječnja, 2023
Specijalna bolnica Arithera

Pogledom u ogledalo vidite sivu i umornu kožu lica, opuštene kapke, sitne bore dok su se na tijelu nakupili kilogrami ili višak kože posebno u predjelu trbuha. Poznato?

Danas je sve to moguće riješiti bez odlaska “pod nož”. U Specijalnoj bolnici Arithera postoji niz inovativnih, neinvazivnih anti-age tehnologija i procedura koje pomažu ženama, ali i muškarcima da povrate mladolik izgled i riješe estetske nedostatke na licu i tijelu.

Multidisciplinarni tim stručnjaka predvođen liječnicom Jelenom Maljić, dr. med., specijalisticom dermatovenerologije, sukladno najmodernijim protokolima, kreirat će za vas individualni ARTSYNERGY protokol pomlađivanja.

Jelena Maljić, dr. med., specijalist dermatovenerelog, Voditeljica Centra za dermatologiju i anti-age medicinu SB Arithera

Mikroiglicama do regenerirane kože i zdravog vlasišta

Među poklonicima lijepog izgleda, zbog izvrsnog učinka na izgled kože, ali i rješavanja ozbiljnijih dermatoloških stanja kože, sve je popularniji minimalno invazivan dermatološki tretman microneedling

Tretman se provodi s 12 mikroiglica koje stvaraju više mikropunkcija na koži. Zahvaljujući samoregeneracijskoj sposobnosti kože i prirodnom procesu zacjeljivanja rana, potiče se jača produkcija kolagena i elastina što doprinosi da koža postane glađa, čvršća i tonirana.

Microneedling se primjenjuje za pomlađivanje i prirodni lifting kože, ali i za tretiranje različitih ožiljaka, akni, bora, proširenih pora na licu, hiperpigmentacija kože, strija i oštećenja kože od sunca. 

Microneedlig uspješno rješava sve prisutniji problem pojačanog opadanje i prorjeđivanje kose, ne samo kod muškaraca nego i kod žena. Primjenom mikrouboda iglicama stimulira se vlasište kose te se povećava prokrvljenost vlasišta i produkcija kolagena. Tijekom tretmana unosi se u mezoderm koktel vitamina, minerala i drugih hranjivih tvari koje hrane i potiču obnovu folikula i rast nove kose. Rezultat tretmana je jačanje korijena vlasi, smanjenje gubitka kose i rast novih vlasi.

Za jačanje folikula te rast gušće i deblje vlasi kose microneedling se kombinira sa PRP tretmanom (Platelet Rich Plasma) kojim se u vlasište ubrizgava vlastita krvna plazma i tako potiče otpuštanje faktora rasta na tretiranom području. 

Fokusirani ultrazvučni nekirurški lifting HIFU zateže kožu u samo četiri tretmana

Aparativne metode zamijenile su “odlaske pod nož”

Tretmani za lice i tijelo u segmentu anti-age medicine izvode se uz podršku suvremene Top Quality  medicinske tehnologije – medicinske radiofrekvencije, fokusiranog nekirurškog ultrazvučnog liftinga (HIFU), neinvazivne elektroporacije, medicinske ultrazvučne liposukcije i radioskina za zahvat minimalno invazivne blefaroplastike. 

Korisnicima usluga Centra za anti-age medicinu na raspolaganju je veliki broj postupaka koji pomlađuju lice, zatežu kožu lica i tijela i tope masne naslage. Za svakog se pacijenta nakon detaljnih konzultacija i uvida u problem koji se želi tretirati kreira individualni protokol po kojem se u najkraćem vremenu mogu ostvarit značajni rezultati. 

Od ugodnih i opuštajućih tretmana medicinskom radiofrekvencijom koja u kombinaciji s neinvazivnom elektroporacijom učinkovito tretira bore, manjak mišićnog tonusa, linije oko očiju, nesavršenosti teksture kože, sivu, umornu i dehidriranu kožu, do fokusiranog nekirurškog ultrazvučnog liftinga  (HIFU) s kojim se u periodu od šest mjeseci postiže vidljivo zategnuta i pomlađena koža s efektom kao i nakon “kirurškog liftinga”.

Obješene vjeđe na očima zastupljene su kao jedan od najučestalijih estetskih nedostataka kod žena iznad 40. godine života. Za pacijentice koje ne žele “pod nož”, rješenje leži u nekirurškoj  bleferoplastici. Radiofrekvencija usmjerena na ciljani površinski sloj kože postiže trenutnu vaporizaciju viška kože, vidljivo zateže gornje i donje vjeđe, uklanja masne jastučiće na podočnjacima, čini oko otvorenijim i bez suvišnih nabora.

Za nakupljene tvrdokorne masne naslage na tijelu primjenjuje se body sculpting tehnologija – medicinska ultrazvučna liposukcija. Fokusirano korištenje ultrazvučnih valova precizno određene frekvencije učinkovito djeluje na gubitak masnoća i ozbiljnih nakupina masnog tkiva, na opuštenost kože, celulit i tzv. “narančinu koru”.  

Za sve poklonike njegovanog i lijepog izgleda u SB Arithera omogućene su plaćene, ali i besplatne konzultacije sa stručnjacima za pomlađivanje kože lica i tijela. 

Rezervirajte svoj termin u Specijalnoj bolnici Arithera, Kraljevićeva 26, Zagreb, T +385 1 4466880.

Foto: Jun/ iStock/Getty Images Plus, PR