10 razloga zašto se trebate družiti s ovim znakom zodijaka

by | 23 siječnja, 2016

Oni rijetko kada lažu, iz jednostavnog razloga – jer ne znaju kako!

493283302

Ovnovi odražavaju čistu energiju života, strastveni su i jaki. Kada ih jednom upoznate, više se nikada nećete htjeti oprostiti od njih.

Evo 10 razloga zašto biste u svom životu trebali poznavati barem jednog Ovna:

1. Avanturisti su.

Samo nazovite Ovna i on će vam sigurno predložiti nešto novo, otkačeno i avanturistički. Ovnovi i avantura uvijek dolaze u paketu, oni su sposobni da običan obiteljski roštilj pretvore u nevjerojatnu zabavu.

2. Zrače pozitivnom energijom.

Ovnovi su po prirodi pozitivne duše. Takva energija im pomaže da s lakoćom prolaze i kroz najteže životne situacije, a za njih gotovo nikada ništa nije neobično. Ipak, postoji i druga strana – najčešće krive sebe što nešto nije pošlo po planu.

3. Optimistični su.

Većina Ovnova zna kako uspješno balansirati između ohrabrujućeg i pretjeranog optimizma. Ta njihova sposobnost uvelike pomaže kada prijatelju treba podrška i tračak nade u najgorim situacijama.

4. Odani su.

Ovnovi nikada neće iznevjeriti prijatelja ili odati tajnu. Oni su jako odani pa u njihovom društvu nikada nemojte ogovarati prijatelja, jer to neće dobro završiti.

5. Iskreni su.

Ovnovi nikad ne lažu, iz jednostavnog razloga – jer ne znaju kako! Jedino kada ne govore istinu jesu situacije u kojima ne mogu odbiti drugu osobu, jer znaju da bi je mogli povrijediti.

6. Neovisni su.

Oni su potpuno neovisni i znaju se brinuti o sebi. Gotovo nikad neće potražiti pomoć od vas, čak ni u prijeko potrebnim situacijama.

7. Pouzdani su.

Ovnovi podrazumijevaju da će se njihovi ljubavnici i prijatelji prema njima odnositi jednako onako kako se i oni ponašaju prema njima.

8. Velikodušni su prema drugima, ali škrti prema sebi.

Ovnovi su pažljivi s novcem, što ih čini dobrim štedišama. Bolje se osjećaju kada daju poklon nego kada ga primaju. Ovnovi neće uopće razmišljati o novcu kada ga treba potrošiti na svoje voljene, ali kada trebaju sebi nešto kupiti, dvaput će razmisliti.

9. Ambiciozni su.

S obzirom na to da Ovnovi uvek teže ka višem, njihov entuzijazam može postati zarazan. Oni uvijek idu prema naprijed i uvijek moraju biti u pokretu.

10. Ovnovi su kombinacija gore navedenih osobina.

Kada pomiješate sve ove osobine, shvatit ćete da je Ovan prijatelj za cijeli život! Jednom kada vam se Ovan “uvuče pod kožu”, tamo će ostati zauvijek.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock