10 najtraženijih beauty proizvoda u 2021. godini, od kojih je najpovoljniji 30-ak kuna

by | 1 veljače, 2021
beauty

Svi mi imamo neke naše više manje stalne skincare rutine u koje vjerujemo i kojima se uvijek vraćamo.

Naravno, uvijek tu bude proizvoda koji se nađu na isprobavanju jer znatiželja je često jača od nas samih, a ona se najčešće vrti oko proizvoda o kojima se najviše priča. Svako toliko u medijima i na društvenim mrežama nastane neki novi sveti gral skincarea koji redom preporučuju žene s besprijekornom kožom i jamče njegovu učinkovitost. Instinktivno ga kupujemo jer – ipak proizvod obećava, a tko ne želi imati sjajnu, zdravu kožu koja izgleda kao da nema pora? Zapravo, olakšavajuće bi bilo da na svakoj stranici s koje naručujemo proizvode, postoji rubrika najprodavanijih, da vidimo što ljudi najviše vole kako bi i sami mogli razmotriti treba li nam i taj proizvod (uvijek treba, čak i onda kad ne treba).

Srećom, kako bi doskočili našem problemu, a sigurno i pojačali prodaju brendovima koji se već naveliko prodaju, stručnjaci s money.co.uk napravili su Beauty indeks 2021. kako bi saznali koji se to proizvodi u prvih mjesec dana ove godine najviše traže i kupuju. Istraživanje se provelo na temelju nekoliko najdražih nam beauty webshopova (Boots, Cult beauty, Beauty bay) i pretraživanja na Googleu, i ne čudi da je većina tih proizvoda zapravo jako povoljna, s obzirom na trenutnu ekonomsku situaciju u svijetu. No bez obzira na takvu situaciju, još uvijek se želimo osjećati posebno i nagraditi se, čak i ako je riječ mini skincare proizvodu za kojim smo izgubili glavu. Upravo zato, beauty industrija uvijek će biti na vrhu, a naši najdraži proizvodi sve će se više stiskati na listi prioriteta kako njihova prezentacija raste.

U nastavku vam donosimo listu najtraženijih proizvoda u 2021. godini, od kojih smo sigurni da ste probali barem jedan, a ako i niste – krajnje je vrijeme da nađete svoj novi favorit.

Foto: Unsplash, PR