Čak i Alexandria Ocasio-Cortez koristi ovaj drogerijski skincare brend koji hvale svi dermatolozi

by | 30 siječnja, 2021

Kad se 31-godišnja američka političarka i aktivistkinja Alexandria Ocasio-Cortez ne bori za prava manjina i tako zauzima za glas svih onih koji ga nemaju, onda se, kao i mi ostale, brine o sebi i svojoj koži. Vjerujemo i da sve zanima čime to ova iznimna mlada žena njeguje svoju kožu, s obzirom na njezin sjaj i blistavost.

Onima koji kažu da je za dobru skincare rutinu potrebno puno novca ili da viša cijena osigurava kvalitetu, moramo reći da su u krivu jer su drogerijski brendovi sve kvalitetniji, napreduju, a uz to su i cjenovno su vrlo prihvatljivi. Naravno, sve ovisi o tome što će vašoj koži odgovarati. Upravo time vodi se i Alexandria koja je nedavno na Twitteru otkrila svoju beauty tajnu. Naime, većina njezinih skincare proizvoda upravo su iz drogerije, a jedan od brendova koji joj osigurava tako divan tonus, sjaj i elastičnost kože je CeraVe, brend koji možemo vidjeti u gotovo svakoj kozmetičkoj torbici američkih TikTokera i čuti kao preporuku brojnih dermatologa. Iako se ne može kupiti kod nas, imaju webshop i može se kupiti na Amazonu, što se, vjerujte nam – isplati isprobati.

Cortez ima dva omiljena proizvoda – vitamin C i mineralni ZoF koje koristi zajedno svaki dan.
Ovaj vitamin C sadrži najčišću formu vitamina C i pun je antioksidanasa, djeluje hidratizirajuće na kožu, poboljšava njen ton, teksturu i zdrav izgled. Također, sadrži ceramide, hijaluronsku kiselinu i vitamin B, po čemu se razlikuje od mnogih drugih vitamina C, te je vrlo nježan za kožu. Kao svi CeraVe proizvodi, ne sadrži parabene, parfeme i nije komedogen. Možete ga kupiti ovdje. 

Drugi, mineralni ZF ono je što bi svi trebali koristiti, a u kombinaciji s vitaminom C štiti vašu kožu, uklanja mrljice od sunca i prištića, te pomaže brže regenerirati kožu. Budući da ima laganu boju koja je univerzalna za svaku kožu, može biti korišten kao podloga za jaču šminku ili bez ičega. Ima 100 % mineralni filter te odbija UVA i UVB zračenja. Formula je vrlo nježna, a koža se nakon nanošenja sjaji, zbog ceramida koje sadrži i koji pomažu obnoviti prirodnu barijeru kože. Možete ga kupiti ovdje.

Foto: Win McNamee/Getty Images