Znamo koji je najpopularniji parfem na svijetu! Je li on i među vašim favoritima?

by | 1 veljače, 2021

Bilo da volite citrusne, puderaste, nostalgične ili celebrity parfeme, pronalazak vlastitog mirisa pomoću kojeg ćete ostati nekome u sjećanju ono je što želimo bez obzira na lockdown, zatvorene kafiće i situaciju u kojoj živimo posljednjih godinu dana.

Parfem nam može pružiti osjećaj normalnog života, kada se sređujemo i samo što nismo izašli iz kuće na neki poseban događaj za koji se spremamo već danima. Kako bi vam barem malo vratio taj osjećaj normalnosti koja nam toliko nedostaje, nemojte zaboraviti svaki dan nanijeti nekoliko kapi vašeg najdražeg mirisa. A ako još uvijek nije stala vaša potraga za vašim savršenim parfemom, vrijeme je da razmotrite najprodavaniji i najpopularniji parfem diljem svijeta, točnije – u 42 zemlje. (Pročitajte: 10 najtraženijih beauty proizvoda u 2021. godini, od kojih je najpovoljniji 30-ak kuna)

carolina herrera

Prema istraživanjima platforme LookFantastic koja je analizirala Google pretrage diljem svijeta, Carolina Herrera Good Girl je parfem koji je najpopularniji na svijetu još otkako je izašao u prodaju 2016. godine. Ako vam možda na prvu i ne zvuči poznato, vjerujemo da sigurno znate za bočicu u obliku štikle koja je svakako i zgodan dekorativni dodatak vašem životnom prostoru. Priznajemo, i nama se našao na listi najdražih zbog svog slatkog mirisa s notama jasmina, kakaa koji daje dozu misterioznosti, badema i kave koji razigravaju ove note te sve zajedno djeluje kao savršena definicija ženstvenosti. Ovo nije parfem koji ostaje nezapamćen – snažan je, hrabar i istovremeno nježan.

Po popularnosti, za petama mu je i Tom Ford Black Orchid, te Marc Jacobs Daisy.

Foto: Pexels