10 Feng Shui savjeta u borbi protiv samoće

by | 5 listopada, 2013

Oni koji primjenjuju drevnu kinesku vještinu Feng Shui znaju kako su potrebne promjene u neposrednoj okolini da bi se u životu događale pozitivne stvari.

Evo nekoliko korisnih savjeta kako ostvariti ljubav, ali i zadržiti strast u dugim vezama ili braku:

1. Slike usamljenih osoba zamijenite slikama sretnih parova – Umjetnički radovi imaju veliki utjecaj na našu podsvijest i ako se okružite fotografijama ili skulpturama samaca, postepeno ćete sebe prilagoditi toj viziji. Postat ćete otvoreniji za ljubav, ako takve slike zamijenite fotografijama sretnih parova.

2. Napravite u svom stanu raspored sjedenja za parove – Jednosjedi šalju glasnu i jasnu poruku – odmakni se! Zbog toga, ako tražite ljubav, napravite raspored koji će biti prilagođen romantičnim parovima. Udobni dvosjedi i stolice razmješteni po kutevima sobe poslat će signal da ste spremni za vezu.

3. Televizor, iznesite iz spavaće sobe – Ništa ne može tako uništiti romantiku, kao kasno noćno gledanje televizije. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte čitati ljubavnu poeziju ili romane. Na taj način će vaša podsvijest stvoriti virtualni ljubavni magnet.

4. Obogatite svoj životni prostor svilenim ili satenskim jastučićima vedrih boja – Stari jastuk s najobičnijim ili dječjim sličicama neće podsvjesno utjecati na vaš seksualni život. Ali, ako po krevetu razbacate svilene ili satenske jastučiće i nabavite takve prekrivače, oni će prizivati strast u vaš krevet.

5. Krevet = minimalizam – Ukoliko želite pronaći ljubav svog života, onda uložite u novi krevet, nešto manjih dimenzija. Ako to niste u mogućnosti, onda ubacite jastučiće, jer će oni barem malo smanjiti slobodan prostor u krevetu.

6. Budite spremni za društvo – Iako živite sami, uvijek ostavite u svom ormaru nešto slobodnog prostora. Također, uvijek imajte jednu novu četkicu za zube. Tako ćete sebi dokazati da ste spremni djeliti prostor sa još nekim. Na taj način će biti osvježeni i vaši romantični potencijali.

7. Odmaknite krevet od zidova – Ako krevet postavite uz zid, spriječit ćete sve šanse da ljubav uđe u vaš život. Zato, krevet namjestite tako da se u njega može ući sa svih strana. U krevet će ušetati ljubav i prije nego što ga uspijete obići!

8. Napravite idealan ”ljubavni ugao” – Ulazna vrata doma su polazno odredište, a najudaljeniji desni ugao predstavlja vaš odnos s partnerom. On je u feng shuiu poznat kao “ljubavni kvadrat”. Zato, taj dio učinite idealnim ljubavnim područjem. U njega postavite udobnu fotelju, postavite intimno osvjetljenje i uživajte u onome što će se događati u nadolazećem razdoblju.

9. Izbacite obitelj iz spavaće sobe – Vaša spavaća soba predstavlja vaš romantični život, pa zato posljednja stvar koju u njoj trebate imati su slike vaših roditelja. Dječiji umjetnički radovi i igračke, također će unazaditi vaš ljubavni život. Poštujte odnose s obitelji, ali ne u spavaćoj sobi, već na prikladnijim mjestima.

10. Think pink – Tople boje poput ružičaste ili crvene, znatno će oživjeti vaš ljubavni život. Nježnije pastelne nijanse poput bež i druge privući će nježnog partnera, dok će tamnije boje, poput narančasto-crvene ili bordo privući partnera koji će otkriti vašu strastvenu i pustolovnu stranu.

Poslušajte savjete pametnijih i uživajte u životu!

Izvor: stil