Zvijezda “Melrose Placea” iskreno o ulasku u šesto desetljeće života

Heather Locklear vraća se glumi po prvi put u pet godina

by | 14 listopada, 2021
Heather Locklear

Jedna od nama najdražih glumica s malih ekrana, koja je sinonim za seriju “Melrose Place”, nakon pet godina glumi u nadolazećem biografskom filmu “Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story”. Film nosi naslov iz serijala knjiga u koautorstvu Kristine i njezinog supruga, dr. Richarda Carlsona. Nakon što je neočekivano preminuo u 45. godini, nastavila je širiti njegovu poruku u svojim knjigama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear)

Film, izvršne produkcije Meghan McCain, prati Kristine, koju utjelovljuje Locklear dok se bori sa smrću svog supružnika (Jason MacDonald). Iznenadna udovica i majka dvoje djece zatiče se kako plovi nepoznatim teritorijem.

“Prvi put kad sam upoznala Kristine, provele smo cijelu noć razgovarajući”, nastavlja ona. “A onda je došla na proslavu mog 60. rođendana. Sada mi je jedna od najboljih prijateljica.” To potvrđuju i brojne objave s Kristine, koju uvijek u opisu naziva “dragom prijateljicom”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear)

Ovih dana glumica kaže da je “na izvrsnom mjestu” jer uživa u životu sa kćeri Avom te zaručnikom Chrisom Heisserom, svojim dečkom iz srednje škole, a novost je i da je glumica već godinu i pol dana trijezna. To su proslavili zajedno sa 60. rođendanom poznate glumice, a okruglom brojkom se, kaže za People, ne zamara. “Uvijek sam voljela starenje jer to znači da sam živa”, kaže ona. “Nevjerojatno sam zahvalna. Uistinu ne marim. Ne zanima me kako izgledam. Roditelji me još uvijek vole. Moja kći me voli. Kad me partner pitao mogu li vjerovati da ćemo napuniti 60, odgovorila sam mu: ‘Jedva čekam!'”, dodaje glumica. “Osjećam se mlado. Imam 60 godina. Sve je u perspektivi.”

 

Foto: Getty Images Entertainment via Getty Images