Zvijezda je predstavila novu delikates majonezu – wasabi!

Azijska tradicija s domaćim twistom

by | 26 listopada, 2022

Japanci ga tradicionalno jedu uz brojna jela, mi ga najčešće ga koristimo uz sushi, a sad je vrijeme da wasabi upoznamo u sasvim novom ruhu. Ove jeseni stiže ukusan novitet iz Zvijezde – Wasabi majoneza.

Dobro poznati okus omiljene delikates majoneze obogaćen je “japanskim hrenom” zbog kojeg ćete ovaj premium novitet poželjeti jesti uz ribu, meso s roštilja, kao umak uz salate i druga jela, u sendvičima i burgerima.

Wasabi majoneza iznenadit će vas ekskluzivnom kombinacijom dobro poznate kremaste strukture majoneze i ljutinom japanske delicije zbog koje će svako jelo postati uzbudljivo.

“Azijska prehrana na glasu je kao jedna od najzdravijih na svijetu, a sve je popularnija i kod nas. Bazira se na raznovrsnoj hrani i uzbudljivim okusima koji su nam donedavno bili nepoznati, a danas postaju dio naše svakodnevne prehrane. Zvijezda Wasabi majoneza naslanja se na azijsku tradiciju, ali s domaćim twistom i s posebnom pažnjom na ukus domaćih potrošača. Vjerujemo kako će naši potrošači prepoznati vrhunsku kvalitetu i dugu tradiciju inovacije s kojom se u Zvijezdi ponosimo”, rekla je Lidija Đukić, rukovoditeljica robne marke u Zvijezdi.

Lidija Đukić, Zvijezda

U Japanu wasabi koriste kao hranu, ali i kao lijek, i to još od 8. stoljeća, a osim zanimljivog okusa, ima i antibakterijska svojstva. Zeleni umak dobiva se od korijena biljke koji se suši i pretvara u prah i vjerojatno će vas podsjetiti na hren jer njegova ljutina djeluje na – nos.

Zvijezda Wasabi majoneza dolazi u pakiranju od 85 grama i s oznakom “Jako ljuto”, a svidjet će se svima koji vole raznovrsne okuse i eksperimentiranje u kuhinji.

“Okus wasabija jedinstven je i poznat onima koji uživaju i vole azijsku prehranu, a mi smo ga htjeli približiti što većem broju potrošača. Vjerujemo da će Wasabi majoneza pronaći put do svih koji vole eksperimentirati s okusima, onih koji vole ljuto, kao i onih koji jednostavno žele unijeti više raznovrsnosti u svoju prehranu”, rekla je Senka Šarić iz Odjela razvoja u Zvijezdi.

Wasabi majonezu pronađite u svojoj trgovini već danas i uživajte u jedinstvenoj kombinaciji okusa.

Lidija Đukić, Senka Šarić, Ivy Pekčec, Petra Pirker Dropuljić, Zvijezda

Foto: PR