Žudite li za osvježenjem svoje make-up rutine, obavezno pogledajte petominutni tutorial Naomi Campbell

by | 4 srpnja, 2019

Znamo što ćete prvo pomisliti. Gledati make-up rutinu žene poput Naomi Campbell, jednog od najpoznatijih supermodela ikada, čija se ljepota najjednostavnije može opisati kao izvanzemaljska, poprilično je nezahvalno, a učinak može biti i blaga depresija. Isto smo pomislili i mi, priznajemo, no, šalu na stranu, video koji je na svom YouTube kanalu objavila Naomi, ujedno njezin prvi make-up tutorial, obiluje trikovima i malim savjetima koje lako možemo unijeti u vlastitu beauty rutinu.

Očekivano, žena koja je tijekom cijele svoje karijere bila u vještim rukama najboljih svjetskih make-up artista ima podosta trikova u rukavu. S druge pak strane, iz istog je razloga svoj make-up svela na minimum, pa joj na šminku dnevno odlazi oko pet minuta. Nama se posebno svidjelo to što Naomi neke proizvode koristi za više stvari, i isto smo poželjeli odmah isprobati. Primjerice, osim za postizanje blago preplanulog izgleda, bronzer možete koristiti na kapcima, kao blago sjenilo.

Još jedan od savjeta Naomi jest tsj da puder, ako baš ne morate, ne koristite na cijelom licu već samo na T-zoni te na području iznad gornje usne. Kako biste izbjegli “klaunovski” efekt, rumenilo nemojte koristiti nisko na obrazima već ga nanesite visoko na jagodice, iznad mjesta na kojem biste koristili puder za konturiranje. Zanimljivo je i kako, unatoč trendu jako naglašenih obrva, Naomi svoje ostavlja prirodnima kako bi postigla upravo što prirodniji look. Jasno, u tom je slučaju obrve dobro obrve “držati pod kontrolom”, odnosno oblikovati ih tako da komplementiraju lice. Ostatak savjeta pogledajte u videu u nastavku!

Foto: Guliver/Getty Images