Zoë Kravitz iskreno o pomiješanim osjećajima u vezi svog razvoda

"Između slomljenog srca i tuge zbog gubitka nečega postoji i prostor uzbuđenja zbog onoga što je pred vama."

by | 4 listopada, 2021
zoe kravitz

Zoë Kravitz nedavno je otkrila kratke detalje o svome razvodu od bivšeg supruga Karla Glusmana, otkrivajući da je riječ i o “tužnom” i “lijepom” iskustvu u nedavnom intervjuu. Tridesetdvogodišnja glumica raspravljala je o svojoj glazbenoj karijeri i usput progovorila o svojoj ljubavnoj prekretnici.

“Udala sam se. Razvela sam se”, nastavila je. “Odvojeno gledano, prekidi su tužni, ali su i lijepe stvari. Radi se o gorčini, određenom početku i određenom kraju. Tako je složen taj prostor, kada ste između slomljenog srca i tugujete zbog gubitka nečega i uzbuđeni zbog onoga što je pred vama.”

 

Kravitz i Glusman prvi su put povezani u listopadu 2016. godine, a kasnije su se vjenčali 2019. u kući Lennyja Kravitza, Zoëina oca. Podnijela je zahtjev za razvod od Glusmana 18 mjeseci nakon što su se vjenčali, a razvod je okončan u kolovozu.

Prošle godine, Kravitz je izjavila za Elle: “Karl ima svoju karijeru i mora se usredotočiti na to, ali zajedno smo već nekoliko godina i znamo gdje smo. U svakom slučaju, najbolji dio bračnog života je u tome da se možete posvađati i znati da nitko od nas neće izaći i zalupiti vratima. Osjećaj predanosti stvara sigurnost.”

Nakon razlaza s Glusmanom, Zoë je ovog ljeta viđena s Channingom Tatumom. “Imaju tu slatku i koketnu kemiju”, rekao je tada izvor, opisujući par kao “vrlo sretan”. Tatum i Zoë prisustvovali su i na ovogodišnjoj Met Gala svečanosti, ali su na događaj došli zasebno.

Zoë Kravitz će glumiti zajedno s Robertom Pattinsonom u nadolazećem remakeu “Batmana”.

 

Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment via Getty Images Europe