Znate li u kojem horoskopskom znaku su rođeni ljudi koji se vole poigravati s partnerima?

by | 16 lipnja, 2020

Blizanci

Blizanci uvijek koketiraju i skloni su tu sklonost pokazati gdje god se pojave, što često njihove partnera vrijeđa. Osim toga, Blizanci su zaljubljivi i zaljube se čim im se na nekome svidi jedna osobina, a premda znaju da otvoreno koketiranje nije u redu kad si u vezi, previše uživaju u takvim “igricama”.

Vaga

Vage vole drugima ugađati pa će napraviti sve da usreće svoje partnere. Zbog toga će često i pogrešno odlučiti te sebe zakinuti u nekim stvarima, zbog čega im prigovaraju oni kojima je do njih iskreno stalo. Ipak, njima to ne smeta i ako nekog žele usrećiti, pronaći će način da to i naprave, nauštrb svih drugih i samih sebe.

Strijelac

Njihov je najveći strah gubitak osobne slobode pa i na ljubavnu vezu gledaju kao na gubitak neovisnosti. Skloni su zato inzistirati da im partner dokaže da nisu svoju slobodu izgubili, a ako osjete da ih netko “guši”, bez problema će izaći iz veze.

Škorpion

Čim se nekom ozbiljno predaju, Škorpioni na sve počinju gledati intenzivnije i žele što dublju i smisleniju vezu. Zbog toga će često testirati odabranog partnera, da provjere je li on jednako toliko posvećen zajedničkom cilju.

Riba

Čak i kad je za donijeti neku odluku nužno da razmišljaju realno, Ribe će ići za onim što im “kaže srce”. Često će i “igrati igrice” tako da će druge navoditi na to da budu koketni u društvu njihovih partnera, da one mogu sebe prikazati kao “fer igrače” za razliku od većine drugih.

IZVOR: 24SATA.HR

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash