Znate li koji su najsramežljiviji horoskopski znakovi?

by | 27 prosinca, 2019
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Neki ljudi su otvoreni kao knjige i nemaju baš nikakvog srama, dok se drugi srame svega i svakoga. Ako pripadate ovoj drugoj skupini, moguće je da je za to kriv vaš horoskop. Provjerite kojim horoskopskim znakovima je stidljivost jednostavno urođena i teško da po tom pitanju mogu puno promijeniti:

Rak

Iako se prave da su jaki, Rakovi su izrazito emotivni i upravo se najviše stide pokazivanja svojih pravih osjećaja. Kad ih ne uspiju zadržati u sebi, misle da ih okolina zbog toga osuđuje i osjećaju se posramljeno.

Djevica

Djevice su veliki perfekcionisti i vole sve imati pod kontrolom jer se boje neuspjeha. A ako i kada u nečemu ipak pogriješe, za njih je to velika sramota i svoj sram ne mogu sakriti od drugih.

Vaga

Vage su otvorene i iskrene prema svima pa isto očekuju i od drugih. A upravo zbog svojeg slijepog povjerenja u ljude često se osjećaju izigrao i osramoćeno jer drugi iskorištavaju njihovu naivnost.

Ribe

Ribe su po prirodi jako nježne i osjetljive pa je mnogim pripadnicima ovog znaka dovoljno da im se netko samo obrati da bi se u trenu zacrvenjeli. Zbog toga osobe rođene u znaku Ribe obično imaju problema s upoznavanjem novih ljudi.

Jarac

Ambiciozni i odgovorni Jarčevi žive prema pravilima i rijetko se prepuštaju trenutku, a kad im se to ipak dogodi, kasnije ih bude sram što su na bilo koji način istupili iz svog strogog režima i opustili se.

IZVOR: INDEX.HR