ZNATE LI KOJI SU DOISTA horoskopski znakovi najnespretniji?

by | 22 studenoga, 2017
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
Nakon što smo vam nedavno predstavili četiri znaka u kojima se rađa najviše ljubitelja reda i čistoće, sad ćemo izdvojiti top tri neuredna i nemarna znaka! Možete li i bez gledanja pogoditi o kome se radi?

Strijelac
Osjećate se nelagodno ako je sve oko vas čisto i uredno. Za vas su takvi ambijenti hladni i sterilni pa vam je draži ‘kreativan nered’. Da vam netko posloži knjige, DVD-e, odjeću i obuću po uobičajenoj logici (abeceda, boje, tip, namjena), teško biste pronašli ono što vam treba. Zbog nemarnosti, povremeno ćete zametnuti mobitel ili daljinski ispod kreveta na kojemu ste zadrijemali, a ključ auta pokraj prevrnute košare s prljavim rubljem.

Ribe
Simpatične ste i drage, međutim, i poprilično aljkave. S vremenom ćete se prisiliti nešto očistiti, ali ćete prije toga ponuditi stotinjak izgovora zašto to ne možete odmah obaviti. Vaš je moto “čemu čistiti i slagati kad će se sve začas opet zaprljati i poremetiti”. Pomalo ste površne i kada je u pitanju vaše tijelo. Katkad zaboravite temeljito očistiti lice prije stavljanja šminke ili odstraniti naslage ispod noktiju prije lakiranja.

Vodenjak
Zabavni ste i šarmantni u društvu, no s druge strane znate po dva tjedna ne iznijeti smeće ili po šest mjeseci ne očistiti podove i pokućstvo. Za neurednost u vašem okruženju dijelom je kriva vaša spontanost: prekidate sve što radite ako se ukaže nešto zanimljivije. U takvom slučaju, ostavit ćete nepospremljen krevet, razbacanu odjeću, jelo na stolu i nedovršen posao na uključenom računalu.

IZVOR: TPORTAL.HR