Znate li da suha koža najčešće pogađa djecu i starije, a više problema imaju žene negoli muškarci?

Zaštita nježne kože usana i ruku

by | 24 studenoga, 2022

Odjednom, gotovo preko noći, zahladilo je i nismo spremni na niske temperature koje sa sobom uvijek donesu čari suhe kože. Na udaru hladnog zraka, vjetra ili kiše, prve se nađu naše ruke i usne.  Znate li da suha koža najčešće pogađa djecu i starije, a više problema imaju žene nego muškarci?

Bazirani na Avène termalnoj izvorskoj vodi, sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, proizvodi koje ćemo vam predložiti poslužit će kao učinkovita zaštita nježne kože usana i ruku i to za cijelu obitelj.

Zaštita nježne kože usana i ruku

COLD CREAM KREMA nježnog i ugodnog mirisa, hrani, hidrira, štiti i umiruje suhu osjetljivu kožu ruku. Sadrži bijeli pčelinji vosak koji štiti kožu od vanjskih utjecaja, a mogu je koristiti svi članovi vaše obitelji pa i djeca.

COLD CREAM NUTRITION HRANJIVI BALZAM ZA USNE namijenjen je cijeloj obitelji. Hrani, omekšava suhe usne i stvara zaštitni sloj u hladnim vremenskim uvjetima. Kremasta tekstura topi se na usnama i vodootporna je. Obogaćen prirodnom Cold Cream kremom, ovaj prozirni balzam, također sadrži Avène termalnu izvorsku vodu poznatu po svojim umirujućim i omekšavajućim svojstvima, kao i ulje jojobe zbog svojih zaštitnih i obnavljajućih svojstava.

Ove, ali i ostale proizvode Eau Thermale Avène pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Trenutačno je kroz promociju  Mjesec suhe kože moguće na odabrane proizvode Eau Thermale Avène ostvariti popust od -30 %.

Foto: PR