Znate li da praznu Eucerin ambalažu možete zamijeniti besplatno za novu njegu?

by | 9 ožujka, 2021
Eucerin recikliranje

Brend Eucerin već više od 120 godina koži posvećuje svu svoju strast i stručnost, ali uz pružanje njege za zdravu i lijepu kožu preuzima odgovornost i za okoliš. Dermokozmetička njega s klinički dokazanom učinkovitošću iza koje stoji stoljetna tradicija inovacija pažljivo je formulirana kako bi učinila kožu zdravom, vratila samopouzdanje i očuvala planet. 

Usredotočeni na ona područja djelovanja na koja tvrtka ima najveći utjecaj Eucerin želi pomoći rješavanju globalnog problema – zaštiti i očuvanju okoliša. Danas 50 posto cjelokupne prodaje Eucerin brenda čine proizvodi s poboljšanim utjecajem na okoliš dok se pakiranja Eucerin njege mogu reciklirati, višekratno upotrijebiti ili kompostirati.

Kako bi i korisnike Eucerin njege uključio u krug održivosti i potaknuo na promišljanje o zaštiti okoliša, brend je pokrenuo promociju “Recikliram i dobivam”. U suradnji s Farmacia ljekarnama, u koje korisnici mogu donijeti praznu Eucerin ambalažu, za vrijeme trajanje promocije “Recikliram i dobivam” Eucerin vam u zamjenu za tri prazne ambalaže poklanja odabranu njegu na dar.

Eucerin recikliranje

Kako praznu Eucerin ambalažu zamijeniti besplatno za novu njegu?

1. KUPITE EUCERIN NJEGU

U širokom spektru Eucerin njege za lice i tijelo izaberite preparat koji odgovara zahtjevima vaše kože. Eucerin njega s inovativnim i snažnim sastojcima posebno je formulirana kako bi udovoljila svakom tipu i potrebi kože neovisno bila ona normalna, mješovita, masna, sklona aknama, atopiji, suha ili zrela. Praznu ambalažu Eucerin njege za lice i tijelo sačuvajte.

2. RECIKLIRAJTE

U odabrane Farmacia ljekarne i specijalizirane prodavaonice donesite minimalno tri prazne ambalaže Eucerin njege i reciklirajte. U promociju je uključena Eucerin plastična, staklena i ambalaža pod pritiskom koju možete ubaciti u Eucerin kutiju za reciklažu. Eucerin pH 5 sindet bez sapuna ne sudjeluje u promociji, a dvije ambalaže Eucerin Lip Active balzama za usne, 10 ml računaju se kao jedan proizvod. Popis Farmacia ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u kojima možete praznu Eucerin ambalažu zamijeniti besplatno za novu njegu potražite ovdje.

3. OSVOJITE EUCERIN NJEGU

U zamjenu za tru prazne Eucerin ambalaže na poklon dobivate pH 5 light losion, 400 ml koji pruža dugotrajnu hidrataciju, jača otpornost kože i smanjuje njezinu osjetljivost. Eucerin vam zahvaljuje što ste se uključili u krug održivosti jer recikliranje smanjuje potrebu korištenja novih sirovina i materijala, što značajno umanjuje zagađenje prirode i okoliša koji ostavljamo budućim generacijama.

Foto: PR