Znamo gdje možete ostvariti velike popuste na sobne biljke i terarije

by | 27 veljače, 2023

Popularni zagrebački plant shop na Ilici 74 BILJKE.PLANTS slavi prvi rođendan i tim povodom časti! Ova zelena utopija na Ilici glavno je odredište biljkoljubaca i ponosnih plant roditelja, a ovaj vikend slavili su 365 dana postojanja popustom od 10 % na sve proizvode i poklonima za sve kupce. 

BILJKE.PLANTS nastao je 2020. sa željom da njegova vlasnica Ana Hrgovčić približi ljepotu i jednostavnost održavanja sobnih biljaka svima onima koji se muče i ne uspijevaju održati zelene ljubimce na životu. Iz entuzijazma i želje za širenjem znanja, Ana je pokrenula brend BILJKE.PLANTS te otvorila plant shopove u centru Zagreba i Osijeku. 

Ovaj tjedan od 28. veljače do 4. ožujka BILJKE.PLANTS specijalizirani plant shop za terarije i sobne biljke slavi svoj prvi rođendan i tim povodom časte.

 “U utorak 28. veljače mi slavimo rođendan, ali smo tim povodom odlučiti ne primati darove nego ih dijeliti. Uz tortu, pjenušac i kolače sve naše kupce očekuju prigodni poklon. Kao poklone za kupce pripremili smo malene terarije, gnojiva za njegu vrt Plantella, sobne biljke boje našeg brenda – roza, i biljke za vrt. Mi slavimo, mi i darujemo! Želimo zahvaliti našim kupcima na vjernosti i podršci. Ovaj je brend pokrenut iz ljubavi prema biljkama i jako nam je drago da smo oko sebe okupili zajednicu koja prepoznaje ljepotu biljaka.” 

Uz prigodne poklone osigurali smo i popust od 10 % koji vrijedi cijeli tjedan u svim našim poslovnicama, kao i na webshopu www.biljkeplants.com, a popust možete ostvariti na cjelokupni asortiman.

Ako ste ovaj tjedan u centru Zagreba, između Frankopanske i Britanca, posjetite BILJKE.PLANTS i obavite shopping te zazelenite svoj dom sobnim biljkama i omiljenim terarijima. 

Foto: PR