Kako različiti horoskopski znakovi pokazuju da su zaljubljeni?

by | 31 svibnja, 2020

Budimo realni – ponekad je jako teško odrediti granicu između zaljubljenosti i one početne požude i zaluđenosti koje osjećamo kad upoznamo nekoga.

Naravno, potrebno je bolje upoznati osobu i ući u njezinu srž kako bismo znali je li doista riječ o ljubavi ili kratkoročnom interesu. Koliko god da u duboke teme zalazili i mislili da poznajemo nekoga, zaljubljenost nastupa s vremenom, a sjetite se – ponekad nam je potreban i dugi niz godina da nekoga doista upoznamo. Baš zato, trebamo biti oprezniji i ne trčati pred rudo. Kako bismo vam olakšali, donosimo vodič znakova zaljubljenosti temeljene na horoskopskim znakovima.

Kako različiti horoskopski znakovi pokazuju da su zaljubljeni?

OVAN
Ovnom vlada planet Mars, planet energije, akcije i požude. Riječ „suptilno“ ne postoji u vašem rječniku kad ste zaljubljeni, pa ako osjetite onu sirovu, strastvenu, impulzivnu energiju prema vašem partneru, u kojoj ste u stanju boriti se za tu osobu do smrti (figurativno), moguće je da ste zaljubljeni. Vaš agresivan pristup je razigraniji od drugih znakova i nemate problem s direktnošću o svojim osjećajima ili tome što želite u spavaćoj sobi. Ljubav je za Ovnove kao penjanje na liticu, riskantna, uzbudljiva i opasna, pa ne čudi ako tražite svog partnera obećanje na vjernost i vječnu ljubav nakon svega par dejtova.

BIK
Bik se ne zaljubljuje lako, tako da kad se zaljubi, obično je u pitanju nešto ozbiljno. Sve se svodi na osnove kod vas – morate osjećati tu životinjsku povezanost s partnerom, ali i sigurnost u kojoj možete graditi zonu za vaše „gnijezdo“. Trenutak u kojem počinjete birati novu posteljinu s vašim partnerom, znak je da ste zaljubljeni. Bik voli biti na raspolaganju osobi koju voli, pa kada se uhvatite da ste počeli nuditi da kupite namirnice ili napravite nešto za njih, tu možete prepoznati drugi znak da se zaljubljujete. A treći je nakon što dobijete poziv za izlazak, a vi ga odbijete kako biste bili doma sa svojim partnerom.

BLIZANCI
Blizanci inače imaju sposobnost vidjeti pozitivno u svima i imate otvoren um što se tiče toga s kim provodite vrijeme. No to može biti i problem budući da imate naljepnicu „slamatelja srca“. Jedan siguran način kako možete biti uvjereni da ste zaljubljeni je da provedete cijeli dan s vašim partnerom bez da se čujete ili vidite s ekipom. Volite vaš život povezivati i s pop kulturom, pa nakon što počnete raditi playliste za vašeg partnera, mogli bi obratiti pažnju i na svoje srce koje je počelo padati na njega. Možete flertati sa svima, ali kad je riječ o intimi, otvarate se samo onima koje volite.


RAK
Rakovima upravlja Mjesec, pa od njih možete očekivati „sve ili ništa“ vibru. Znate da se zaljubljujete u nekoga kada ga pozovete u vaš oklop, odnosno vaš dom, stanište gdje bježite od svijeta. Rakovi vole biti horderi koji će skupljati sve stvari koje imaju sentimentalnu vrijednost, pa ako dopustite nekome da dira vaše stvari ili posuđuje vaše kristale, mora da imate potpuno povjerenje u njih. Također, iako ste možda najgori kuhar na svijetu, za voljenu osobu ćete se potruditi i kuhati.

LAV
Lavovi vole biti glasni i jasni kada se zaljube u nekoga. Prvi znak da ste pali je kada ih počnete pokazivati na svojim društvenim mrežama ili javno. Jednostavno ste ponosni i želite da cijeli svijet zna za njih. Vi volite doista strastveno i jako, tako da prekidi s vama mogu biti doista teško. Kad se zaljubite, želite stvoriti savršen svijet samo za vas dvoje i činite sve da to i ispunite. Uz to, znate biti doista lojalni i posesivni, što često zna rezultirati s određenim ispadima iz ljubavi.

DJEVICA
Vrijeme je novac za vas, tako da u trenutku kada pronađete vremena za druženje s vašim partnerom, znači da ste na putu prema ljubavi. Put do tamo će biti nešto duži budući da ste konzervativniji po prirodi, ali u trenutku kada uključite partnera u svoju petogodišnju viziju i plan, planirate ostati s tom osobom. Obožavate rasprave, pa kad nađete osobu s kojom možete komunicirati i voditi debate, na dobrom ste putu. Također, higijena vam je jako važna, pa u trenutku kad počnete svoje intimne higijenske navike dijeliti s vašim partnerom, već vam je gotovo ukrao srce. Seks vam je također izrazito bitan, kao i poduža lista zahtjeva, koja ako se ispuni 90 posto možete komotno reći da ste upoznali svoju srodnu dušu.

VAGA
Vagama vlada Venera, božica ljubavi i ljepote, a Vage obožavaju ljubav u svakom smislu. Vi volite uživati u luksuzu i raznim finim tretmanima u životu, a kada se upoznate s partnerom koji se zna nositi s vašim sanjivim umom, ali je sam vrlo lak za komunikaciju, u tom trenutku otvarate svoje srce. Jedan ste od najšarmantnijih znakova koji može pričati na pretek o bilo kojoj temi i kada naiđete na sličnu osobu, rađa se ljubav. Privlačite puno ljudi, pa oni koji dođu do vašeg srca moraju doista biti posebni i strpljivi s vašom popularnošću. Treba vremena da se potpuno prepustite osobi, pa kada počnete uviđati znakove prepuštanja, znajte da ste već duboko u ljubavi.


ŠKORPION
Za Škorpiona postoji vrlo tanka granica između ljubavi i opsesije, pa navigiranje u tim vodama zna biti zeznuto. Tradicionalni ste kad je intima u pitanju i radije birate biti posvećeni u vezi nego što ćete se upustiti u one night stand. Znat ćete da ste zaljubljeni kad počnete žrtvovati sebe zbog sreće svog partnera. Budući da ste vrlo tajnoviti, treba vremena da se otvorite i postanete ranjivi, a u trenu kad postanete, spremni ste ući u ozbiljniji odnos i dopustiti si da se zaljubite. Želite znati sve o vašem partneru, pogotovo kada je riječ o seksualnim iskustvima i tajnama, a nakon što saznate što želite, počinjete gajiti više osjećaja. Budući da ste jedan od najljubomornijih znakova, posesivnost će vam otkriti da ste već duboko zaljubljeni u svog partnera.

STRIJELAC
Kad se Strijelac zaljubi, to je odličan razlog za slavlje budući da ste u principu „soleri“. Kada pozovete partnera da ode s vama na putovanju, znate da ste počeli gajiti osjećaje, a ako partneru prepustite i planiranje vaše zajedničke avanture, već ste debelo zaljubljeni, budući da niste osoba od planiranja. Vi ste ekstremno pozitivan znak, s čime dolazi i sposobnost da vidite najbolje u ljudima, pa vam je teško izabrati jednu osobu. Kada počnete voditi svog partnera u vaše društvo, to vam je još jedan očit znak da se zaljubljujete. Komunikacija vam je izrazito bitna, pa ako imate osobu s kojom možete pričati o umjetnosti, kulturi i filozofiji satima, upoznali ste svoju srodnu dušu.

JARAC
Znak kojim upravlja Saturn, planet koji nas uči o strukturi u našim životima, pa ni ne čudi da Jarac žudi za rutinom i dobrim temeljima kada je veza u pitanju. Kad postavite sve u red, moći ćete svom partneru pokazati koliko ste predivna osoba. Budući da ste veliki radoholičar, trebate uz sebe osobu koja će to znati cijeniti i istovremeno vas izvući ponekad iz vaše rutine. Kada vidite da je osoba počela zamućivati vaše stroge granice i linije, na sigurnom ste putu prema ljubavi.

VODENJAK
Vodenjaci su vrlo pragmatičan znak koji razmišlja unaprijed. Vi ste osobe rođene za podizanje svijesti kod ljudi, pa je veza s vama često ekscentrična i znate biti „puno“ osobama koje nisu za vas. Za vas ne vrijede nikakva navedena pravila dejtanja. Netko tko zna cijeniti vaš smisao za humor, volonterski duh, te istančan ukus za umjetnost i kulturu je vaš idealan partner. Ovakve veze obično se razvijaju s vremenom, pa se na kraju možda udate za svog najboljeg prijatelja. Situacije u kojima ne znate na čemu ste vam rade neugodu, pa ako uspijete definirati nešto, znači da već lagano padate. Iako dosta očito, vi već na prvi znak pokazivanja emocija i ranjivosti možete početi ulaziti u proces zaljubljivanja. A ako provedete više vremena s partnerom nego volontirajući, znate da ste se već duboko zaljubili.

RIBE
Kad se zaljubite, vi dajete cijelog sebe, no pazite da se ne utopite u tim osjećajima. Kada se nalazite u sobi prepunoj ljudi, no sve što vi vidite je vaš partner, znajte da se zaljubljujete. Volite obasipati voljenu osobu darovima, pa kad pola plaće potrošite na partnera, vaš račun vam govori da ste zaljubljeni. Znate biti dosta ljubomorni i posesivni, pa kad se ti osjećaju počnu rađati, na putu ste da kažete „volim te“.

Foto: Unsplash