Najljepše sunčane naočale kojima možete upotpuniti svoju kolekciju

by | 26 travnja, 2023
Opto Centar optika

Luksuzni brend Kaleos lansirao je novu kolekciju sunčanih naočala koja je nevjerojatnom brzinom postala statement kolekcija u modnoj industriji.

Kolekciju čini 12 eklektičnih okvira jedinstvenog i prepoznatljivog dizajna kojom se slave geometrijski oblici. Iz kolekcije izdvajamo Martin okvire koji slave kružni oblik te koje krase leće tamnoplavoga gradijentnog tona, kao i leće u boji bež kristala s antirefleksivnim obradama. Za oko su nam zapeli i Politt okviri s upečatljivom maslinasto zelenom bojom, kao i tamnoplavi Leblanc okviri s tamnoplavim lećama.

Opto Centar optika

Kaleos kolekcija sunčanih naočala ručno je rađena

Jedinstvene Kaleos sunčane naočale kompleksnih konstrukcija sastavljale su se i oblikovale ručno više od godinu i pol dana. Za njihov statement dizajn i ovog je puta zaslužna kreativna direktorica Claudia Brotons koja, kako ističe Kaleos tim, inspirira znanjem, intuicijom, odnosno savoir faireom.

Opto Centar optika

Opto Centar optika

Isprobajte Kaleos okvire u Opto Centar optici

Kaleos okviri mogu se pronaći samo u odabranim optikama i modnim konceptualnim dućanima, a u Zagrebu ćete ih isprobati u Opto Centar optici koja se nalazi u Vlaškoj ulici 64. Osim Kaleos kolekcije, u Opto Centar optici možete pronaći jedinstvene brendove kao što su Isabel Marant, Emmanuelle Khanh, Christian Dior, Mykita, kao i muške dizajnerske brendove poput Mont Blanca, Davida Beckhama, Porschea. Isto tako, doznali smo da trenutačno imaju i sniženje od 30 do 50 % na prošlogodišnje kolekcije.

Posjetite Opto Centar optiku i ovog proljeća nosite drukčije statement sunčane naočale sa 100 % UV zaštitom.

Opto Centar optika

Opto Centar optika

Opto Centar optika

Opto Centar optika

Foto: PR