Željni ste avanture? Posjetite odlične Adrenalinske parkove!

by | 4 lipnja, 2021
adrenalinski park

Jedno od zanimljivih i avanturističkih mjesta za posjetiti mogu biti i adrenalinski parkovi. Pregršt zabave, dobrih emocija i aktivnog odmora moguće je pronaći u ovakvoj vrsti izleta. Pogledajte naše preporuke!

Accredo Centar

Accredo Centar je jedinstvena turistička destinacija u sjevero-zapadnoj Hrvatskoj. Adventure park nalazi se u selu Zasadbreg koji je udaljen 10 minuta od Čakovca, te pola sata od Varaždina. Djeca, obitelji, prijatelji ili poslovni kolege koji vole adrenalin ili su jednostavno ljubitelji dobre zabave i druženja u prirodi, već posljednjih deset godina imaju priliku na jednom mjestu upoznati pravi smisao riječi avantura, uživati u ugodnom ambijentu, te se uvjeriti zašto se još naziva “Tvornicom dobrih emocija”.

Iz široke ponude sportsko-adrenalinskih sadržaja koji služe za druženje, opuštanje, ali i natjecanje ovdje možete isprobati i penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo, snajper, pistol duel (gađanje padajućih meta airsoft pištoljima), airsoft duel, bacanje sjekira te timske igre poput paintballa, Splatmastera (paintball za djecu), battle archery-a, tuba, bubble footballa, ljudskog stolnog nogometa, odbojke s ručnicima, utrka Berg autićima na pedale, križić/kružića, Formule 1…

 

 

Adrenalinski park Vransko jezero

U jedinstvenom krajoliku, nadomak info centra Crkvine, u šumi pinija smješten je adrenalinski park gdje se možete prepustiti avanturi i testirati svoju spretnost. Isprobajte hodanje po drvenim gljivama, visećim mostovima i mrežama, penjanje po umjetnoj stijeni te spuštanje ziplineom jer sve to probudit će pustolova u vama.

vransko jezero

vransko jezero

Adrenalinski park Duboka

Nova top-destinacija Parka prirode Papuk. Elementi adrenalinskog parka prostiru se na površini od 400m2 na dva poligona s različitim vježbama (spravama) koje se nalaze između drveća. Ovo je zabava za djecu i odrasle, a posebna je čarolija isprobati zip line, stazu za spuštanje niz sajlu. Sadrži 12 elemenata za odrasle i devet elemenata za djecu.

Svi željni dobre zabave svakako se odvažite i dođite u Adrenalinski park Duboka i uživajte u vrhunskoj zabavi.

adrenalinski park

adrenalinski park

FOTO: Allan Mas/Pexels