Želite pratiti kako se osjećate i uvesti nove zdrave navike? Ovaj prekrasan Self<3Care dnevnik je za vas

by | 13 prosinca, 2020

Puno smo puta do sada pisali o beneficijama zapisivanja vlastitih misli i vođenja dnevnika. Ne samo da vam ovaj ritual ujutro može pozitivno usmjeriti dan nego ovaj oblik brige o sebi predstavlja i pravu mentalnu higijenu koja je jednako bitna kao i fizička aktivnost te zdrava prehrana.

Da vođenjem dnevnika možemo bolje upoznati sami sebe, ali i svoje zdravlje dovesti na novu razinu te uvesti nove navike koje će nam život promijeniti nabolje, dokazuje prekrasan Self<3Care dnevnik iza kojeg stoji Petra Krolo, autorica stranice Nutrivor. Nakon što je stekla veliko znanje u vlastitoj borbi s autoimunom bolešću, Petra je napisala priručnik “Autoimuni Nutrivor”, a svoje znanje pruža onima kojima je to potrebno i putem konzultacija.

“Ako želiš pratiti kako se osjećaš iz dana u dan, ima li to veze s hranom ili možda razinom stresa, smatraš da trebaš uvesti nove navike i posvetiti se sebi, ovo je dnevnik za tebe”, stoji u opisu Self<3Care dnevnika, najnovijeg projekta ove mlade dame. Na 132 stranice recikliranog papira u mekom uvezu nalaze se dnevni osvrti, tjedni pregledi za osam tjedana s pitanjima za dodatno promišljanje i introspekciju te pomno odabrani citati. Tu su i prekrasne ilustracije s potpisom Orla Bird, a uz dnevnik dolazi i set naljepnica.

Ono u čemu će vam pomoći ovaj dnevnik jest praćenje raspoloženja i emotivnih stanja iz dana u dan, detektiranju imaju li potonji veze s hranom koju unosite u sebe ili razinom stresa, uvođenju novih zdravih navika, ali i u otkrivanju problema u slučaju autoimune bolesti.

Self<3Care je tiskan u mikronakladi, stoga su količine ograničene, a možete ga pronaći na Nutrivor stranici po cijeni od 159 kuna.

Foto: nutrivor.eu