Želite li siguran materijal za vezu, onda su muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku najbolji izbor

by | 10 kolovoza, 2019

I dok je od nekih muškaraca najbolje pobjeći glavom bez obzira, muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima pravi su dobitak na lutriji. Oni nikad nisu veliki ženskaroši kojima je cilj oboriti kvantitativne rekorde kad je broj partnerica u pitanju, nego se žele skrasiti s nekim tko im odgovara te s njime provesti ostatak života. Muškarci rođeni u sljedeća tri znaka najbolji su materijal za vezu.

Rak

Baš kao većina djevojaka, muškarci rođeni u znaku Raka od pubertetskih dana razmišljaju o svojem vjenčanju i svojoj idealnoj partnerici. Njih najviše privlače brižne žene koje njeguju snažne obiteljske vrijednosti poput njih te su spremne provesti ostatak života s istom osobom.

Bik

Iako su vrlo temperamentni, Bikovi su izrazito nježni i skloni ugađanju svojoj partnerici. Čak i kad veza naiđe na prepreke, oni ne posustaju i bore se, posebice ako primijete da je i njihovoj partnerici stalo spasiti vezu. Najviše ih privlače snažne žene s izraženom ambicioznošću i optimističnim duhom.

Jarac

Pripadnici ovog znaka nisu ljubitelji promjena. Njima je izuzetno bitno pronaći partnericu koja će im odgovarati i s kojom će moći nastaviti napredovati i djelovati u životu. Jako ih privlače samostalne i ozbiljne žene koje znaju što žele i koje su odavno izašle iz svoje djetinje faze.

IZVOR: INDEX.HR