Želite li kvalitetnog prijatelja, onda potražite osobe rođene u ovom horoskopskom znaku

by | 13 travnja, 2020

Oni su odani, dobronamjerni i iskreni, a prijatelje mijenjaju rijetko. Kako piše Your Tango, Jarčevi slove za najbolje i najkvalitetnije prijatelje koje možete imati. Naime, znakom Jarca vlada Saturn što objašnjava njihovu mudrost i širok spektar znanja koja su voljni podijeliti sa svima.

Iako se na prvu čine kao hladne osobe, Jarčevi su izuzetno topli i osjećajni i svima žele sve najbolje. Oni će biti vaš najveći navijač, rame za plakanje i oslonac, a tretirat će vas kao člana obitelji. Jarčevi nemaju puno prijatelja, no kad nađu osobe koje im odgovaraju i koje imaju iste namjere kao oni, potrudit će se da ih zadrže u svom životu kako god mogu.

S osobom rođenom u znaku Jarca vam nikada neće biti dosadno. Oni su izrazito kreativan horoskopski znak i vole svoje vrijeme trošiti kvalitetno pa od njih možete očekivati sjajne prijedloge. Ipak, zbog izraženih organizacijskih sposobnosti i njihove nenaklonosti spontanim odlukama, nemojte računati na to da ćete se s njima upuštati u opasne avanture jer su Jarčevi prije svega vrlo odgovorni.

IZVOR: INDEX.HR