ŽELITE LI ČUTI ISTINU? Ovo su horoskopski znakovi koji baš nikada ne lažu! (Slažete li se?)

by | 5 kolovoza, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Postoje ljudi koji najrjeđe iskrivljuju istinu, odnosno najmanje lažu, a mi znamo kojim horoskopskim znakovima pripadaju.

“Bolje ružna istina nego lijepa laž”, izreka je u koju neki vjeruju više, a neki manji. A sljedeća tri znaka horoskopa u nju vjeruju najviše, jer se smatraju najiskrenijima.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strijelac. Većina Strijelaca ima snažan osjećaj za moral i osjećaju se jako loše kada moraju lagati. Štoviše, Strijelac zna biti toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću nerijetko povrijedi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vrijedi “to što vidiš, to i dobiješ”.

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodenjak, koji pripada zračnoj skupini znakova. Poput Ovna, i lepršavi Vodenjak ne voli glumiti i najbolje se osjeća kada može biti to što jest, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvijek govori istinu.

Vodenjakova težnji iskrenosti povezana je s njegovom velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvaća onakvima kakvi jesu, pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je. Vodenjak je veliki ljubitelj istine i neće vam slagati samo zato da vam kaže ono što želite čuti.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: zadovoljna.dnevnik.hr