Zbog ove održive kolekcije kupaćih kostima i ležernih komada jedva čekamo ljeto

Za opuštene dane u gradu, ali i na izletu

by | 26 travnja, 2021
kupaći kostimi 2021

H&M je predstavio suradnju s Lemlemom, brendom ženske odjeće koji je osnovala Liya Kebede – supermodel, glumica i borkinja za osnaživanje žena.

Lemlem x H&M lansiraju kolekciju održive mode, koja sadrži lagane, moderne kaftane i odjeću za plažu, a napravljena je za nositi po gradu, ali i na izlet. Karakteriziraju je smjele pruge, divne boje, zajedno s kupaćim kostimima, nakitom i modnim dodacima, i sve to izrađeno od održivih materijala.

Dostupna od 22. travnja, kolekcija Lemlem x H&M bit će u odabranim H&M dućanima, kao i online na hm.com.

Izrađen od održivih materijala, uključujući organski pamuk, reciklirani poliester i Tencel ™ Liocell, svaki komad je veseo – podsjeća na sunce, svjetlost i lagani vjetar. Tu su pruge, slaganje boja i mekane teksture, nešto po čemu je brend Lemlem poznat. Paleta boja uključuje nijanse plave, bijele, svijetlonarančaste, nježnoružičaste, neonske i blijedožute boje.

kupaći kostimi 2021

Vidljiv je i bezvremenski osjećaj u kolekciji s idejom da se komadi mogu prenositi s generacije na generaciju.

“Sviđa mi se to što je H&M uvijek u prvom planu sa svojim cool suradnjama, pa je tako i za moj brend uzbudljivo što smo dio te priče. Ovo je prvi put da smo dodali i nakit u ovu kolekciju kako bismo stvorili kompletan Lemlem stil. Moja kreativna vizija je također dio ove kampanje, što je bilo jako zabavno i posebno jer sam snimala sa svojom kćerkom“, izjavila je Liya Kebede.

“Uz Lemlem ne možete a da ne primjetite tu lakoću i eleganciju, što i osobno predstavlja Liya Kebede. Bilo je divno to što smo imali njezin kreativni doprinos na svakom koraku u ovoj suradnji. Uistinu smo sretni što smo u kolekciju uvrstili održive materijale i jedva čekamo da je predstavimo širom svijeta“, kaže Maria Ostblom, glavna dizajnerica u H&M-u.

 

Sve komade iz ove kolekcije možete vidjeti u galeriji:

Foto: PR