Prelistavanje: Zavirite u rujanski broj “Ljepote&zdravlja”!

Novi broj je stigao!

by | 31 kolovoza, 2022
ljepota i zdravlje andrea andrassy

Teško nam je još uvijek za povjerovati, ali rujan je stigao. Godišnji odmori za mnoge su završeni, a radne obveze polako se zahuktavaju. S time na umu radili smo i na novom broju časopisa Ljepota&zdravlje – s ciljem da vas opustimo, ali i inspiriramo, informiramo te tako pripremimo za novu sezonu.

Nekoliko tema koje vas očekuju u rujanskom broju Ljepote&zdravlja otkrijte u nastavku…

Novi broj časopisa Ljepota&zdravlje

ljepota i zdravlje časopis novi broj

#1 Uspješne & samouvjerene

Kako se nose s izazovima posla kojemu su posvećene i što sve stane u njihov radni dan – ispričale su nam uspješne žene, koje smo s razlogom nazvali The Women: Nikolina Lalić, brend menadžerica Eau Thermale Avène, Koraljka Mlakar, direktorica tvrtke Naos, dr. Maria Škornjak, direktorica tvrtke Med-Line, Ela Genc, brend menadžerica Hrvatske kovnice novca, Manuela Šola, direktorica agencije Komunikacijski laboratorij, dr. med. Anđela Prolić, vlasnica Poliklinike Dermamed, Dina Levačić, daljinska plivačica i Lana Radnić, voditeljica odnosa s javnošću i showrooma brenda H&M.

#2 Spas nakon sunca

Hiperpigmentacije, isušena koža, dehidrirana kosa, bore u nastajanju, akne uzrokovane znojem… Ovo su samo neki od “suvenira” koje na našem tijelu i licu ostavlja ljeto. Kad preplanulost izblijedi, postaje evidentno da je naša koža grublja nakon godišnjeg odmora usprkos tome što smo mi regenerirani. Ako su posljedice izlaganja sunčevim zrakama na vašoj koži neuobičajene i ne možete procijeniti kako ih trebate tretirati, najbolje bi bilo naručiti se za dermatološki tretman. Za ostale “ostatke” ljeta, donosimo proizvode koji ih saniraju.

ljepota i zdravlje novi broj

#3 Kintsugi ili od boli se “raste”

Tehnika lijepljenja razbijenog posuđa, kad se koristi mješavina ljepila i zlatnog praha, na mjestima gdje je došlo do loma, stvara “zlatni ožiljak” – zapravo ističe ožiljke, daje im posebnu vrijednost, slavi ih. Baš takav ožiljak može nastati nakon razvoda, ali samo ako prihvatite da se od boli “raste”.

#4 Slaba točka generacije always on

Istražujemo: Zašto oni koji se rijetko “isključuju”, tj. raspored im je popunjen od ranog jutra do kasne večeri (da, čak i na godišnjem), tako često imaju probavne probleme?

ljepota i zdravlje novi broj

#5 Iskoračite iz prošlosti

Integriranje traume u životnu priču, u biografiju, pretvara je iz stalne prijetnje u iskustvo iz prošlosti, riječi su psihoterapeutkinje Ane Vlajković, koja nas zajedno s našim sugovornicama savjetuje kako da se okrenemo ka onom što donosi budućnost.

Na naslovnici:

Andrea Andrassy
Foto: John Pavlish
Styling: Ivana Pavić
Make-up: Marko Tolić
Kosa: Salon Evelin
Haljina Twinset, kaubojke u vlasništvu stilistice

 

Foto: Puhhha/IStock/Getty Images Plus, Pexels