Zavirite u novi broj časopisa “Ljepota&zdravlje”

by | 2 studenoga, 2019

Studeni je možda temperaturom oštar i izgledom siv, no mi smo u njega odlučili zakoračiti u potpunom kontrastu – pod egidom “samo nježno prema sebi”. Nježnost od ovog mjeseca prakticiramo prema sebi, ali i prema drugima, i to u svakom segmentu naših života, o čemu više možete čitati u aktualnom broju “Ljepote&zdravlja”.

Mali uvid u novi broj čeka vas u nastavku, a kako bismo vas dodatno obradovali, u suradnji s poznatim brendom Ziaja, uz svaki primjerak časopisa u studenome, poklanjamo vam Ziaja Jasmine 50+ dnevnu kremu za lice.

 

Priča s naslovnice: Gwen Stefani

Kako izgleda svijet jedne od najzanimljivijih dama glazbenog svijeta? Kako se nadopunjavaju jednostavnost njezinog privatnog života i glamuroznost crvenih tepiha na kojima se bez iznimke nalazi? Pročitajte u našoj priči s naslovnice!

Usne u fokusu

Živimo u vremenu u kojem je akcent na punim, izazovnim usnama. Različite kozmetičke inovacije, boje s visokim sjajem i fileri s puno prirodnijim rezultatima omogućavaju nam taj efekt… O da, usne su nam ovog mjeseca u apsolutnom fokusu!

Klasika? Uvijek!

Od toplih bež nijansi, preko hladnih sivih tonova, pa sve do moćne i vječne crne, jesen je u naše ormare unijela klasične boje sezone. S daškom 70-ih kao inspiracijom i toplim pletivom kao saveznikom, iskoristite sve što vam ova sezona nudi…

Kreativni um

Kreativno razmišljanje je za mozak isto što i trening snage za mišiće. Ono izoštrava sposobnosti za rješavanje problema te smanjuje razinu stresa, a postoje i provjerene strategije koje će vam pomoći naučiti kako biti kreativniji.

Prehrana za zdravlje planeta

Kao da zdrava prehrana nije dovoljno komplicirana, većina nas danas je sve svjesnija i činjenice da ono što se nađe na našem tanjuru, osim na naš organizam, utječe i na – planet. Srećom, održiva dijeta neće dodatno zamrsiti stvari ako ne razmišljate u okvirima “sve ili ništa”. Vodite se onime da i male promjene čine razliku…

Foto: Guliver/Getty Images, Zvonimir Ferina, Arhiva Ljepota&zdravlje