Zašto sačuvati fotografije svojih najboljih izdanja i najljepših događaja?

by | 15 ožujka, 2021
cewe fotoknjiga

U posljednje vrijeme često smo se susretali s raznim izazovima na društvenim mrežama koji su nas pozivali da, primjerice, pokažemo svoju fotografiju od prije 10 godina, fotografiju iz mladosti, djetinjstva i slično.

S interesom smo pratili te fotografije svih koji su ih objavljivali, od poznatih ličnosti pa do prijatelja, rodbine ili kolega na poslu. I uvijek izmame osmjeh na lice i iznenade nas pa čak i kada se radi o nama samima. Iznenadimo se kako smo mršavi bili, a tada smo mislili da nismo; kako smo tada imali gustu kosu, kako smo bili bezbrižni, s kim smo bili pa i što smo imali na sebi. I nevjerojatno je kako nas i najsitniji detalji poput tenisica, odjeće ili frizure mogu podsjetiti na period iz kojeg seže fotografija te na neku zanimljivu anegdotu ili ljude iz tog perioda.

cewe fotoknjiga

Isto je i kad vidimo neku od fotografija svojih roditelja u vrijeme kad su bili mladi. Uvijek ćemo pitati pitanja poput: “Koliko si godina imao/la tu?”, “Gdje je ovo slikano?”, “Tko su ljudi koji su s tobom na fotografiji” i slično. I uvijek će odgovori na ta pitanja povući priče iz prošlosti naših roditelja te nam pružiti još jedan način da ih još bolje upoznamo i da se još više zbližimo.

cewe fotoknjiga

Činjenica je da fotografije bude uspomene, a pritom i mnoge emocije. Stoga nije slučajno da vadite svoju kameru svaki put kada vidite nešto lijepo, zanimljivo, zabavno te kad uživate i veselite se lijepim trenucima. Jednostavno želite sačuvati te trenutke, podijeliti ih s najbližima i uživati u njima kasnije u životu.

Ali što se događa s tim fotografijama nakon fotografiranja? Neke ćemo podijeliti na društvenim mrežama, a ostale će ostati na mobitelu, možda završiti u nekom folderu na računalu pa zatim na nekom vanjskom memorijskom uređaju i proći će puno vremena prije negoli ih ponovno pogledamo. Znat ćemo da ih imamo, s vremena na vrijeme ćemo pomisliti da trebamo nešto napraviti s njima da ih ne izgubimo, ali što…?

Vrlo zanimljivo, ali i vrlo logično je da se baš radi navedenih situacija razvijanje fotografija vratilo kao trend i to u velikom stilu. Osim što je, s razlogom, opet popularno razvijati “najobičnije” fotografije, tu su i drugi vrlo kvalitetni i praktični načini čuvanja uspomena. Za jedan od njih ste zasigurno i čuli, a to je vrlo popularna CEWE FOTOKNJIGA.

CEWE FOTOKNJIGA

CEWE FOTOKNJIGA je jedinstven način da se sačuvaju pojedinačne uspomene ili ispričaju čitave priče s putovanja, obiteljskih događaja ili jednostavno nekog perioda života. Ovaj način čuvanja uspomena, dat će vam jako puno mogućnosti kod kreiranja – od raznih formata, vrsta papira i uveza pa sve do opcija dodavanja tekstova uz fotografiju i dizajniranja pojedinačnih stranica. Proces izrade je jednostavan uz pomoć fotoprograma za računalo ili mobilne aplikacije za mobitel ili tablet.

CEWE FOTOKNJIGA

Ono što je sigurno je to da kad ovaj proizvod dobijete na adresu, emocije će samo krenuti, a svojim bližnjima ili svojoj djeci ispričat ćete priče koje će s vremenom biti sve zanimljivije i dragocjenije i bit ćete sretni što ste baš te trenutke i priče sačuvali zauvijek.

A osim fotoknjiga i fotografija, CEWE vam nudi mogućnost izrade i čitavog niza ostalih fotoproizvoda kao što su zidni dekori, šalice, maskice za mobitel i mnogi drugi zanimljivi personalizirani proizvodi.

Foto: PR