Zašto bi uspomene na ovo ljeto trebali sačuvati zauvijek?

Sačuvajte sve lijepe uspomene i osigurajte da ih jednog dana, kad god to poželite, možete s radošću otvoriti i ponovno proživjeti

by | 10 kolovoza, 2021
cewe fotografije

Odmah ćemo se složiti da treba čuvati sve lijepe i bitne uspomene i osigurati da ih jednog dana, kad god to poželimo, možemo s radošću otvoriti i ponovno proživjeti svoje lijepe životne priče i događaje.

Svako ljeto, samo po sebi, jedna je od tih lijepih priča, puna zasebnih uspomena sačinjenih od opuštenih druženja, predivnih plaža, nasmijanih lica, preplanulog tena, laganih haljina, slamnatih šešira, šarenog voća i koktela te svih ostalih predivnih motiva koje nam ljeto pruža. 

Sve te motive u nekom trenutku koristimo kako bismo napravili Instagram worthy fotografije ili hrvatski rečeno, fotografije za pamćenje. Kako naše fotografije ne bi pamtili samo naši pametni telefoni ili datoteke koje ćemo otvoriti jednom, dvaput ili nikad, donosimo i nekoliko dobrih razloga zašto najljepše fotografije sačuvati zauvijek i kako to učiniti.

Zašto bi uspomene na ovo ljeto trebali sačuvati zauvijek?

cewe fotografije

Uvijek će vas razveseliti i podsjetiti na najljepše ljetne dane i trenutke 

Bez obzira na to je li sačuvana na nekom od uređaja ili društvenih mreža, fotografija na ekranu jednostavno ne daje isti doživljaj kao ona koju možemo primiti u ruke. Čuvanje u fizičkom obliku donosi posebnu radost koju slike na ekranima ne mogu dočarati. Držanje uspomena u rukama djeluje kao poseban vremeplov koji će vas brzo vratiti u trenutak fotografiranja motiva sa slike i taj osjećaj je nezamjenjiv.

cewe fotografije

Osjetit ćete ponos jer ste svojim uspomenama dali dodatnu vrijednost

I to nije prazna priča. Dok se ne primi u ruke, fotografija je doista samo digitalni dokument čije postojanje podložno raznim načinima gubitka, ali i padu u zaborav uzrokovanom hiperprodukcijom fotografija koje nam današnja tehnologija donosi. Razvijena fotografija u vidu klasične fotografije ili CEWE FOTOKNJIGE, zbilja ima veću vrijednost, posebno jer znamo da te fotografije koje smo materijalizirali su one posebne koje želimo imati zauvijek. 

gdje isprintati fotografije

Svakim danom i godinom vaše uspomene vrijedit će više

Što je više vremena prošlo od perioda s fotografije, to one vrijede više. Više je razloga za to. Iako je neka uspomena lijepa ili čak prelijepa, ako je trajno ne sačuvamo, stići će neke nove i malo po malo, u gomili, možda se nećete ni sjetiti onih najljepših koje će vas cijeli život podsjećati koliko ste uživali u pojedinim trenutcima i koliko su lijepi bili.

A ako imate fotografiju koju želite sačuvati odmah, možete ih razviti na licu mjesta u dm ili Müller prodavaonicama, direktno s pametnog telefona i ponijeti ih sa sobom. Kasnije ih možete uokviriti, pokloniti ili spremiti na posebno mjesto da uživate u njima kad god poželite.  

Foto: PR