Zašto je bolje biti singl tijekom praznika?

by | 23 prosinca, 2012

 Predstavljamo tri strategije za samce kako da maksimalno uživaju u blagdanskoj sezoni.

S obzirom da istraživanja pokazuju kako je ovo vrijeme prekida, ukoliko ste singl već ste jednu brigu skinuli s vrata.

Međutim praznici su nam svima, pa biti solo nije razlog da i vi ne uživate u idiličnoj atmosferi koja dolazi. Imajući to u vidu, predstavljamo vam tri strategije da što više uživate u predstojećem razdoblju:

1. Potrošiti više na sebe. Sjećate se skupog gadgeta koji ste kupili svom dečku prošle godine? Uživajte u ovogodišnjoj rezervi novca pa se zaputite i sebi kupiti parfem ili džemper, ili što god da ste potajno priželjkivali mjesecima. 

2. Pokažite ljubav sebi dragim i bliskim ljudima. Zvuči jednostavno zar ne? Tako je lako zaboraviti da naši prijatelji, članovi obitelji, kolege, omiljeni šankeri ili konobari i svi drugi koji nam donose sreću cijele godine zaslužuju naše vrijeme, darove i pažnju za blagdane, što bi u najvećem dijelu dobio isključivo vaš partner kojeg trenutno nemate. Poklone, čestitke i pažnju uputite ljudima koji ih zaslužuju bili i oni singl ili ne. 

3. Tuđa trava (ni) je uvijek zelenija. Maštate o ljubljenju s nekim posebnim ispod novogodišnje jelke? Očajno tragate za dejt partnerom za novogodišnju noć? Ne zaboravite samo na borbe i svađe sa svojim bivšim oko svih blagdanskih problema, beskrajnih rasprava s kim ćete provesti Novu godinu i gdje, koji zamaraju mnoge parove i zagorčavaju im život. 

Ne žalite za tim vremenima, umjesto toga, uživajte u privilegijama svoje slobode. Posvetite ovaj period sebi i potrudite se da provedete kvalitetno vrijeme i uživate s vama posebnim ljudima … uključujući sebe. Možda je ovo pravo vrijeme da ipak budete malo sami.