Novi parfemi iz Zare neodoljivo podsjećaju na popularne dizajnerske inačice

Mislimo na brendove Jo Malone, Dior i YSL

by | 27 studenoga, 2023
zarini parfemi

Zara je nedavno predstavila nove mirise od vanilije koji nas podsjećaju na vrlo popularne dizajnerske parfeme. Ušteda zagarantirana, a mirisni potpis famozan.

Svi želimo mirisati prekrasno, zar ne? Ali s dizajnerskim parfemima za čiju bismo kupovinu mogli dići mini kredit ili ih kupiti na obroke mnogi od nas jednostavno ne mogu priuštiti potrošiti više od 50 € na neki miris.

Srećom, mnogima omiljen modni high street brend stiže u spas. Zara je, naime, nedavno lansirala čak četiri mirisa od vanilije: Supreme Vanilla, Starlight Vanilla, Hypnotic Vanilla i Vanilla Vibration.

To su ženstveni i profinjeni mirisi koji otkrivaju sav sjaj madagaskarske vanilije. S čak četiri iteracije ovog slatkog začina, vjerujemo da će se neki od ovih mirisa brzo naći na toaletnim stolićima ljubiteljica slatkih, gurmanskih mirisa.

Pročitajte: Ovo su najprodavaniji parfemi u Francuskoj

zarini parfemizarini parfemizarini parfemi

Poznavatelji mirisa vrlo su brzo prepoznali njihove mirisne molekule uspoređujući ih s nekim od najpopularnijih dizajnerskih inačica. Hypnotic Vanilla lako može proći kao kopija Diorovog parfema Hypnotic Poison, navodi se na društvenim mrežama. Parfem Zara Supreme Vanilla opisuju kao odličan lažnjak kultnog YSL-ovog Black Opiuma, a Vanillu Vibration kao povoljnu zamjenu za parfem Vanilla Woods The 7 Virtues. Starlight Vanilla podsjeća mnoge na kolonjsku vodicu Jo Malone Myrrh and Tonka.

Kupnja samo jednog od mirisa iz Zare, koji dolaze u bočicama od 80 ml i 30 ml, uštedjet će vam najmanje 100 €. To nam se čini kao jako dobar deal, a ako vas pitaju koji miris nosite, slobodno budite tajanstveni – takozvani perfume gatekeeping ili skrivanje imena svog mirisnog potpisa postaje sve popularnije.

Pročitajte: Parfemski trend 2023.: Najbolji parfemi s notom vanilije

Foto: PeopleImages, iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Tagovi: